pinokyo Pinokyo abi, sen sünnet oldun mu? hayır istersen bu konuda sana tezgâhtar olabilirim, dayım marangoz da … Ehehe pinokyo, okula gitcen mi sen? yoo hiç bişi öğrenmeyecen yani? hayır öğrenmicem, oldu mu! odun geldin odun gitcen yani, hehehe… odunu görcen acilen sen, konuş konuş… pinokyo, en yalan söyleyince burnun uzuyo de mi? ewet peki doğruyu söyleyince neren uzuyo? Ehehehe… olum bela mı arıyon sen yaa! şşt, baksana odun! kim ben mi? yok ben! Odun diyom etrafa bakıyo yaa, sanki ormandayız anasını satiimolum senin kafada bi tahta beceriksiz galiba! pinokyo, sen abızıtın mı? ne? zzıt tahtalıköy, pupinokyo5c56421973d9egifalt hahaha hahaha hahaha…… gül gül sen gül ! X heh, geldim işteçok beklettim mi ya? Pinokyo iki satir bekliyoz burda yaw! Y – ewet ya, çocuk ağaç oldu burada, ehe ehe… Pinokyo – sen konuş birazcık daha konuş… pinokyo, şu ünlü Truva atı var ya, o senin akrabanmış, ööle diyolar… o diyenleri bi yakalarsam zaten onlarla akraba olcam… ehehe Ne gülüyon lan! Pinokyonun sevgilis – ne biçim kuklasın sen yaa, tahtasın bi yararın değil!ormandaki ağaçlar bile oksijen veriyo etrafa… Pinokyo – oksijen veririm fakat kokar hemen boşver Pinokyonun sevgilisi – pislik!