Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Piramit resimleri

Piramit resimleri

Similar threads

Mısır Piramitlerinin resimleri Darı piramitleri oldum mümkün acayip ve gizemli gelmiştir bana Belkide hayatta en merak uyandıran eserlerin başında gelirler İşte benim gibi Piramit meraklıları için enkaz resimler *
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Darı piramitlerinin sırrı nedir kısaca Yıllardır insanoğlunun merakını cezbetme Mısır piramitleri halen araştırılmaya devam ediyor Bilim insanları göre yapılan araştırmalar neticesinde ortaya atılan Darı piramitlerinin sırları şöyle sıralanabilir Piramitlerin herkes 20 ton olan taşlardan inşa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Piramit , Piramit nedir,Piramit nedemektir, Piramit : Tabanı çokgen, yanal yüzeyleri ise ortak bir tepe noktasında birleşen çokgenlerden oluşan fazla yüzlülere piramit denir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Piramit Nedir ? Darı Piramitleri Hakkında mısır piramitlerinin özellikleri piramit resimleri piramit piramitler, nedir, özellikleri, sırrı, resimleri, hakkında bilgi için yazımıza buyrun arkadaşlar 1549342755 1549342755...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Akıcı piramit,Sürükleyici piramit nedir,Akıcı piramit nedemektir, Düzgün piramit : Tabanı sürükleyici çokgen ve yüksekliği taban merkezinden geçen piramitlere akıcı piramit denir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,506Konular
983,015Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt