Pırasalı Bonfile Malzemeler 500 gr Küp Şeklinde Keilmiş Yağsız Bonfile 1 Çorba Kaşığı Soya Sosu 1 ÇorbaKaşığı Susam Yağı 1 Çorba Kaşığı Üzüm Likörü 2 Akarsu Kaşığı Mısır Nişastası 500 gr Pırasa 3 Adet Küçük Taze Soğan 2 Çay Kaşığı Sıvıyağ 2 Akarsu Kaşığı Şeker 12 Su bardağı Et Suyu 2 Çorba Kaşığı ince Dilimlenmiş Maydanoz id Tuz , Karabiber Yapilis Tarifi Bir kabın içinde et parçalarını, et suyunu, darı nişastasını, soya sosunu, 1 çorba kaşığı susam yağını, karabiberi, tuzu ve üzüm likörünü karıştırın Yarım saat buzdolabında bekletin Pırasayı ve soğanı enine ince ince doğrayın Çin tavasının içinde akışkan yağı ısıtıp etleri 12 dakika pişirin(yalnızca dışı biraz kahverengileşsin) İçine pırasa ve soğanı ekleyip, 34 dakika daha tavada çevirip, tabağa alın Üzerine süslemek için maydanoz serpiştirip servis yapın