iltasyazilim
FD Üye
Pirinç Pilavı (Tane Tane) Tarifi İçin Malzemeler
*15 su bardağı pirinç
*1 çay bardağı şehriye
*50 gr margarin
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
*Tuz
*2 bardak su veya tavuk suyu
Pirinç Pilavı (Tane Tane) Tarifi Yapılışı Margarini eritip sıvı yağı ekliyoruz Üzerine şehriyeyide ekleyip, rengi dönene kadar kavuruyoruz Daha sonra pirinci vede tuzu ekleyip 12 dk daha kavuruyoruz ve suyumuzu da ekleyip kısık ateşte kendini çekene kadar demliyoruz
*15 su bardağı pirinç
*1 çay bardağı şehriye
*50 gr margarin
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
*Tuz
*2 bardak su veya tavuk suyu
Pirinç Pilavı (Tane Tane) Tarifi Yapılışı Margarini eritip sıvı yağı ekliyoruz Üzerine şehriyeyide ekleyip, rengi dönene kadar kavuruyoruz Daha sonra pirinci vede tuzu ekleyip 12 dk daha kavuruyoruz ve suyumuzu da ekleyip kısık ateşte kendini çekene kadar demliyoruz