Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pirinç Pilavı Tarifi

Pirinç Pilavı Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Pirinç Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*2 bardak baldo pirinç
*Tereyağı
*2 buçuk su bardağı et suyu
*Şehriye
*Tuz
*Kuş üzümü 2 tatlı kaşığı

Pirinç Pilavı Tarifi Yapılışı Pirinçleri 1 veya 2 saat ıslatılır Tereyağıyla şehriye kavrulur Ardından pirinçleri atıp onları 3 – 4 dakika kavrulur ve tuz, kuş üzümü ve et suyu dökülür Et suyu olmayan aynı ölçüyle su veya tavuk suyu dökebilir Kaynadıktan sonra altı yavaşça kısılır ve karıştırmadan suyunu çekene kadar pişirilir Piştikten sonra ağzına peçete kapatılıp dinlenmeye alınır Afiyet olsun
 
858,496Konular
982,322Mesajlar
30,204Kullanıcılar
Üst Alt