iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
Hamuru için 400 gr un
200 gr margarin
2 yumurta
Yeterli miktarda tuz
Karışımı için
1 su bardağı Amerikan pirinci (haşlanmış)
300 gr mantar
1 büyük soğan (halka şeklinde doğranmış)
3 yemek kaşığı soya yağı
1 su bardağı kaşar peyniri (rendelenmiş)
HAZIRLANIŞI
Margarini parçalara bölün, yumurtayı ve tuzu karıştırarak yoğurun Bu hamuru 1520 dakika kadar dolapta bekletin Soya yağını kızdırın ve önce soğanı pembeleştirin, mantarı, karabiber, tuz ve haşlanmış pirinci de ekleyip karıştırın Hamuru yuvarlak bir tepsiye yerleştirin Üzerine hazırladığımız karışımı yayın ve 180 derece fırında 1520 dakika pişirin Son olarak kaşar peynirini de üstüne döküp tekrar fırına verin, peynirler eriyene kadar pişirin ve sıcak servis yapın
Hamuru için 400 gr un
200 gr margarin
2 yumurta
Yeterli miktarda tuz
Karışımı için
1 su bardağı Amerikan pirinci (haşlanmış)
300 gr mantar
1 büyük soğan (halka şeklinde doğranmış)
3 yemek kaşığı soya yağı
1 su bardağı kaşar peyniri (rendelenmiş)
HAZIRLANIŞI
Margarini parçalara bölün, yumurtayı ve tuzu karıştırarak yoğurun Bu hamuru 1520 dakika kadar dolapta bekletin Soya yağını kızdırın ve önce soğanı pembeleştirin, mantarı, karabiber, tuz ve haşlanmış pirinci de ekleyip karıştırın Hamuru yuvarlak bir tepsiye yerleştirin Üzerine hazırladığımız karışımı yayın ve 180 derece fırında 1520 dakika pişirin Son olarak kaşar peynirini de üstüne döküp tekrar fırına verin, peynirler eriyene kadar pişirin ve sıcak servis yapın