iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
2 su bardağı haşlanmış Amerikan Pirinci
1 çay bardağı doğranmış kereviz
1 çay bardağı doğranmış yeşil biber
1 çay bardağı doğranmış taze mantar
1 yemek kaşığı tereyağ veya margarin
6 adet yumurta (çırpılmış)
1 kahve fincanı az yağlı süt
1 çay kaşığı tuz
14 çay kaşığı toz karabiber
HAZIRLANIŞI
Geniş bir tava içine, tereyağını veya margarini koyup eritin Kereviz, yeşil biber ve mantarı ilave edip orta ateşte pişirin Yumurta, süt, tuz ve karabiberi küçük bir kaseye koyup çırpın Ocağın altını kısın ve yumurta karışımını sebzelerin üzerine dökün Yumurtalar tamamen pişene kadar yaklaşık 12 dakika karıştırarak pişirin Pirinci ilave edin ve hafif karıştırın Isıttıktan sonra servis yapın
4 Kişilik
Her servis 245 kalori, 12 gr Protein, 11 gr Yağ, 23 gr Karbonhidrat, 1 gr Lif, 328 miligram kolesterol, ve 732 miligram sodyum içerir
2 su bardağı haşlanmış Amerikan Pirinci
1 çay bardağı doğranmış kereviz
1 çay bardağı doğranmış yeşil biber
1 çay bardağı doğranmış taze mantar
1 yemek kaşığı tereyağ veya margarin
6 adet yumurta (çırpılmış)
1 kahve fincanı az yağlı süt
1 çay kaşığı tuz
14 çay kaşığı toz karabiber
HAZIRLANIŞI
Geniş bir tava içine, tereyağını veya margarini koyup eritin Kereviz, yeşil biber ve mantarı ilave edip orta ateşte pişirin Yumurta, süt, tuz ve karabiberi küçük bir kaseye koyup çırpın Ocağın altını kısın ve yumurta karışımını sebzelerin üzerine dökün Yumurtalar tamamen pişene kadar yaklaşık 12 dakika karıştırarak pişirin Pirinci ilave edin ve hafif karıştırın Isıttıktan sonra servis yapın
4 Kişilik
Her servis 245 kalori, 12 gr Protein, 11 gr Yağ, 23 gr Karbonhidrat, 1 gr Lif, 328 miligram kolesterol, ve 732 miligram sodyum içerir