iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 su bardağı hafif haşlanmış Amerikan Pirinci
2 adet büyük boy şeftali
100 gr çilek
100 gr vişne
2 adet elma
1 paket kremşanti
12 su bardağı süt
1 çay kaşığı tarçın
HAZIRLANIŞI
Önce şeftalilerin kabuklarını soyup küçük küçük doğrayın Vişne ve çileklerin sap kısımlarını temizleyip iyice yıkayın Elmaları yıkayıp kabuklarını soymadan içlerini oyup çekirdek kısımlarını temizleyin Bir kasenin içinde haşlanmış pirinç, süt ve krem şantiyi karıştırıp krema haline getirin İçine doğramış olduğunuz şeftali, çilek ve vişneleri ekleyip karıştırın Hazırlamış olduğunuz bu meyve salatasını içleri oyulmuş elmaların içlerine doldurun Üzerlerine tarçın serpiştirip 1 saat buzdolabında dinlenmeye bırakın Soğuk olarak servis yapabilirisiniz
1 su bardağı hafif haşlanmış Amerikan Pirinci
2 adet büyük boy şeftali
100 gr çilek
100 gr vişne
2 adet elma
1 paket kremşanti
12 su bardağı süt
1 çay kaşığı tarçın
HAZIRLANIŞI
Önce şeftalilerin kabuklarını soyup küçük küçük doğrayın Vişne ve çileklerin sap kısımlarını temizleyip iyice yıkayın Elmaları yıkayıp kabuklarını soymadan içlerini oyup çekirdek kısımlarını temizleyin Bir kasenin içinde haşlanmış pirinç, süt ve krem şantiyi karıştırıp krema haline getirin İçine doğramış olduğunuz şeftali, çilek ve vişneleri ekleyip karıştırın Hazırlamış olduğunuz bu meyve salatasını içleri oyulmuş elmaların içlerine doldurun Üzerlerine tarçın serpiştirip 1 saat buzdolabında dinlenmeye bırakın Soğuk olarak servis yapabilirisiniz