Pirinçli soğan dolması MALZEMELER 1 su bardağı Amerikan Pirinci Yarım su bardağı su 2 çorba kaşığı soya yağı 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 1 fincan tavuk suyu 1 diş sarımsak 12 demet dereotu Yeterince tuz ve kırmızı biber HAZIRLANIŞI Bir tavada yağ kızdırıp pirinci hafif kavurun İçine ezilmiş sarımsak, kıyılmış dereotu, tuz ve kırmızı biberi ekleyip birazcık daha kavurun Pirinçler göz göz olunca 1 fincan tavuk suyunu ilave edip suyunu çekene değin kaynatın Soğanların kabuklarını soyup ortadan 2'ye ayırın İçlerine hazırlamış olduğunuz pirinçli karışımdan doldurun ve fırın kabına dizin Dolmaların üzerine kaşar peyniri rendesi serpiştirip 20 dakika soğanlar pişene kâdar fırınlayın