Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pis Yedili 14.Bolumde Trafonun soylediği şarkı

Pis Yedili 14.Bolumde Trafonun soylediği şarkı
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Pis Yedili Trafonun soylediği şarkı
Pis Yedili 14Bolumde calan şarkı sen gelmez oldun
Pis Yedili dizisi 31 Ocak Trafonun soylediği şarkı sen gelmez oldun sozleri

Sen Gelmez Oldun şarkı sozu

Deyiptin baharda goruşelim
Bahar geldi gecti sen gelmez oldun
Yaradan eşkine ne olur don
Kuşlar kondu goctu sen gelmez oldun
Sen gelmez oldun, sen gelmez oldun
Sen gelmez oldun

Yarim gozleyirem, isteyirem
Sen gelmez oldun

Biz bu sonbaharda buluşacaktık
Bahar geldi gecti sen gelmez oldun
Taşlara mı dondu kalbin gelmedin
Aylar geldi gecti sen gelmez oldun
Sen gelmez oldun

Yarim gozlerim yolda
Beklerim ama sen gelmez oldun

Demiştin kapına gelirim diye
Kulağım kapıda ses vermez oldun
Boşyere mi yemin ettik ikimiz
Kuşlar yuva kurdu sen gelmez oldun
Sen gelmez oldun

Yarim gozlerim yolda
Beklerim ama sen gelmez oldun

Similar threads

Sibel Can Sen Gelmez Oldun Deyiptin baharda görüşelim Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Yaradan eşkine ne olur dön Kuşlar kondu göçtü sen gelmez oldun Sen gelmez oldun, sen gelmez oldun Sen gelmez oldun Yarim gözleyirem, isteyirem Sen gelmez oldun Biz bu sonbaharda buluşacaktık Bahar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Pis Yedili Yalan olur şarkı sozu Pis Yedili son bolumde calan şarkı sozu Kim bilir ne kadar cok ne kadar Az kalmış geciyor omur Kac gece yada kac gun Ne kadar dun varmış kim bilir Bilmez kimseler bilmez golgeler Sorsam soylemez herkes bi haber Onsuz gozlerim gulmezmi kader Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Veli Celik ve Berna 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Veli Berna Dueti Karakaş Gozlerin Elmas Şarkı Sozu Karakaş gozlerin elmas Bu guzellik sende de kalmaz Pisman olursun kimseler almaz Annene bak gor halini Gel guzelim beni beni yakma Seni su kalbi de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Pis Yedili muzik oğretmeni Hurşit soylediği şarkı Harun Kolcak Yeniden Doğuyorum aşk hergun yeniden doğar sarar seven kalpleri kor gibi icimde yanar kul olur gecmişin izleri aynı heyecan aynı bekleyiş bir cocuk gibi umitleniş ben yine aşka duştum, yine yanıyorum her nefeste...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
nick falan bahane ama bunlar şahane))))) şahane nickler dost kazığı nickleri dost kazığı ile ilgili nickler dost ile ilgili sözler dost sözler bütün kördüğümleri çözecek gözlerindir sakın bakma!! susmak istiyorum, susmak bu gün SUSMAKhiçbir üzüntü duymadan buyuk bir kus iniyor semadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,462Konular
981,119Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt