Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pis Yedili 21.Bolumde calan şarkı Beni Aşka İnandır sozleri

Pis Yedili 21.Bolumde calan şarkı Beni Aşka İnandır sozleri
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Pis Yedili Dizisi 20 martta calan şarkı Beni Aşka İnandır

Beni Aşka İnandır şarkı sozu

Şimdi bana oyle bir şeyler
Soyle ki durup dururken
Tam hayattan vazgecerken
Beni aşka inandır
Şimdi bana oyle bişeyler
Soyle ki durup dururken
Tam hayattan vazgecerken
Beni aşka inandır
Şimdi bana oyle bişeyler
Soyle ki durup dururken
Tam hayattan vazgecerken
Beni aşka inandır
Şimdi bana oyle bişeyler
Soyle ki durup dururken
Tam hayattan vazgecerken
Beni aşka inandır

Similar threads

20 Mart Pis Yedilide calan şarkı Beni Aşka inandır sozleri Pis Yedili 21bolumde calan şarkının sozleri Beni Aşka inandır Şimdi bana oyle bir şeyler Soyle ki durup dururken Tam hayattan vazgecerken Beni aşka inandır Şimdi bana oyle bişeyler Soyle ki durup dururken Tam hayattan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Beni Aşka İnandır şarkısı sozleri kolpa Kolpa Beni Aşka İnandır sozleri Şimdi bana oyle bişeyler Soyle ki durup dururken Tam hayattan vazgecerken Beni aşka inandır Şimdi bana oyle bişeyler Soyle ki durup dururken Tam hayattan vazgecerken Beni aşka inandır Şimdi bana oyle bişeyler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Cm A B Gm Şimdi bana oyle bi şeyler soyleki durup dururken B A Tam hayattan vazgecerken beni aşka inandır Cm A B Gm Ooooo ooo ooooo oooo ooooo oooo x2 Gm A Gm A Of ki ne of bir daha of az daha dayan Cm B A Gm Son bir dilek alacağım var kayıp giden yıldızlardan Gm A Gm A Of ki ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Beni Aşka İnandır şarkı sözü Pis Yedili Dizisi 20 martta çalan şarkı Beni Aşka İnandır Beni Aşka İnandır şarkı sözü Pis Yedili dizisinin 21 bölümünde çalan Beni Aşka İnandır adlı şarkı oldukça beğenilmiş olacak fakat, misafirlerimiz bu şarkının sözlerini rica...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Kolpa Beni Aşka İnandır sözleri Beni Aşka İnandır şarkısı sözleri kolpa Kolpa Beni Aşka İnandır sözleri Kolpa sevenler için ve siz sevgili melek'lerimiz için bu sayfamızda kolpa'nın Beni Aşka İnandır adlı şarkısının sözlerini paylaşıyoruzkolpabeniaskainandirsozleri5c57b3c873b7balt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt