Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pis Yedili Dilkopat Kimdir

Pis Yedili Dilkopat Kimdir
0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Guneş Zavrak Kimdir

Pis Yedili dizisinde Dilkopat olarak tanıdığımız oyuncu Guneş Zavraktır1988 Eskişehir doğumlu Zavrak,Sinema oyunculuğuna Kaybedenler Kulubu filmiyle adım atmıştır

Petrol ofisi ve turkcell reklamlarında oynayan Guneş Zavrak, Kaybedenler Kulubunde oynadığı Ceyda karakteriyle kısa zamanda un kazanmıştır

Halen Pis Yedili dizisinde Dilkopatı oynayan Guneş Zavrak Ezel dizisinde de yer almıştır

imagespisyedilidilkopatkimdir5ae232987dcb0

Similar threads

Guneş Zavrak (Pis Yedili Dilkopat) Hayatı Pis Yedili dizisinde Dilkopat karakterini canlandıran kişi oyuncu Guneş Zavrak'tır 1988 Eskişehir doğumlu olan oyuncu, Petrol ofisi ve turkcell reklamlarında oynamıştır Sinema oyunculuğuna Kaybedenler Kulubu filmiyle adım atan Guneş Zavrak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Güneş Zavrak Kimdir Pis Yedili dizisinde Dilkopat olarak tanıdığımız oyuncu Güneş Zavraktır1988 Eskişehir doğumlu Zavrak,Sinema oyunculuğuna Kaybedenler Kulübü filmiyle adım atmıştır Petrol ofisi ve turkcell reklamlarında oynayan Güneş Zavrak, Kaybedenler Kulübünde oynadığı Ceyda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Güneş Zavrak (Kirli Yedili Dilkopat) Hayatı Kirli Yedili dizisinde Dilkopat karakterini canlandıran kişi oyuncu Güneş Zavrak'tır 1988 Eskişehir doğumlu olan oyuncu, Petrol ofisi ve turkcell reklamlarında oynamıştır Sinema oyunculuğuna Kaybedenler Kulübü filmiyle adım atan Güneş Zavrak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Güneş Zavrak Kimdir Güneş Zavrak Kim Güneş Zavrak 24 Aralik 1988 yılında annesinin karnına sığamayarak dünyaya varmak için kolları sıvamıştır Babası Rüçhan; hayatını ilginç şeyler tasarlamaya adamış olsa da en farklı tasarımının kızı olduğunu Güneş 34 yaşlarındayken anlamıştır Kaybedenler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Güneş Zavrak biyografi Güneş Zavrak hayatı Güneş Zavrak hakkında bilgiler Merhaba Sevgili Melek'ler Bu sayfamızda Güneş Zavrak kimdir diyen misafirimiz ve Güneş Zavrak hakkında merak eden bütün üyelerimiz için Güneş Zavrak hakkında ve Güneş Zavrak hayatı hakkında biyografi bilgilerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,552Kullanıcılar
pitbulls33Son üye
Üst Alt