Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pis Yedili Dizisi 20 Şubat Calan Sen de Gidersen Şarkı Sozu

Pis Yedili Dizisi 20 Şubat Calan Sen de Gidersen Şarkı Sozu
0
165

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Pis Yedili 20 Şubat Calan Sen de Gidersen Şarkı Sozleri

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Pis Yeidli'de bu akşam yayınlanan bolumde calan Bora Duran'ın Bora Duran Sen De Gidersen Şarkı Sozu sizlerle

Beni koyamazsın eller yerine
Kalbimi kıramazsın sucum ne ki soyle
Sen beni koyamazsın eller yerine
Gulmuyor sensiz yuzum
Hayat zalim bir huzun
Bense cektiğim kadar, derdin tesellisini bilirim,
Şimdi sen de gidersen boyle
Kim ceker nazımı soyle
Sen uzulme bi tanem aşk acısı bu
Ben cekerim kime ne
Amman, amman bırakırsan duşerim en derine
Amman, amman kaybolursan adım cıkar serseriye
Amman, amman bırakırsan duşerim en derine
Amman, amman kaybolursan adım cıkar serseriye,
Beni koyamazsın eller yerine
Sen beni koyamazsın eller yerine
Gulmuyor sensiz

Similar threads

Bora Duran Sen de Gidersen Şarkısının Sozleri Bora Duran Sen de Gidersen Beni Koyamazsın Eller Yerine Kalbimi Kıramazsın Sucum Ne Ki Soyle Sen Beni Koyamazsın Eller Yerine Kalbimi Kıramazsın Sucum Ne Ki Soyle Gulmuyor Sensiz Yuzum Hayat Zalim Bir Huzun Bense Cektiğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
20 Mart Pis Yedilide calan şarkı Beni Aşka inandır sozleri Pis Yedili 21bolumde calan şarkının sozleri Beni Aşka inandır Şimdi bana oyle bir şeyler Soyle ki durup dururken Tam hayattan vazgecerken Beni aşka inandır Şimdi bana oyle bişeyler Soyle ki durup dururken Tam hayattan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Pis Yedili Dizisi 20 martta calan şarkı Beni Aşka İnandır Beni Aşka İnandır şarkı sozu Şimdi bana oyle bir şeyler Soyle ki durup dururken Tam hayattan vazgecerken Beni aşka inandır Şimdi bana oyle bişeyler Soyle ki durup dururken Tam hayattan vazgecerken Beni aşka inandır Şimdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Pis Yedili Yalan olur şarkı sozu Pis Yedili son bolumde calan şarkı sozu Kim bilir ne kadar cok ne kadar Az kalmış geciyor omur Kac gece yada kac gun Ne kadar dun varmış kim bilir Bilmez kimseler bilmez golgeler Sorsam soylemez herkes bi haber Onsuz gozlerim gulmezmi kader Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Pis Yedili Dizisi 12 Aralık Calan Dilberim Şarkı Sozleri Dilberim Celik Sar beni ben sana kendimi feda etmişim Sev beni Bu canı uğruna heba etmişim Sevgilim,herşeyim Gonlume taht kuran DİLBERİM Sevdalar aşka doymak icin Vuslatlar sana kanmak icin Denedim yetmiyor derlerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt