Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

pis yedili orco hayatı

pis yedili orco hayatı
0
171

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Pis Yedili Dizisi Burak Alkaş hayatı
Burak Alkaş Hayatı

pis yedili orco hayatı

Doğum Yeri : İzmir
Doğum Tarihi : 17 Mayıs 1983
Eğitim Durumu : Sanat Merkezi

Burak alkaş Goztepede doğdu 2001 yılında İzmir İnonu Lisesinden, 2007 yılında da Mujdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bolumunden mezun oldu Halen Ali Poyrazoğlu Tiyatrosunda oyunculuk yapmaktadır

Similar threads

Burak alkaş kimdir Burak alkaş 17 Mayıs 1983 'de İzmir Goztepe'de dunyaya geldi 2001 yılında İzmir İnonu Lisesi'nden, 2007 yılında da Mujdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bolumu'nden mezun oldu Halen Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaktadırŞu anda Pis yedili dizisinde Orco karakterini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
pis yedili orco adı ne Pis yedili orco'nun gercek adı;Burak alkaş 'tır Goztepede doğdu 2001 yılında İzmir İnonu Lisesinden, 2007 yılında da Mujdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bolumunden mezun oldu Halen Ali Poyrazoğlu Tiyatrosunda oyunculuk yapmaktadır Doğum Yeri : İzmir Doğum Tarihi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
pis yedili orco resimleri Doğum Yeri : İzmir Doğum Tarihi : 17 Mayıs 1983 Eğitim Durumu : Sanat Merkezi Burak alkaş Goztepede doğdu 2001 yılında İzmir İnonu Lisesinden, 2007 yılında da Mujdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bolumunden mezun oldu Halen Ali Poyrazoğlu Tiyatrosunda oyunculuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Pis Yedili Dizisi Burak Alkaş hayatı Burak Alkaş Hayatı pis yedili orço hayatı Doğum Yeri : İzmir Doğum Tarihi : 17 Mayıs 1983 Eğitim Durumu : Sanat Merkezi Burak alkaş Göztepede doğdu 2001 yılında İzmir İnönü Lisesinden, 2007 yılında da Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Burak Alkaş yaşam öyküsü pis yedili orçun kimdir kirli yedili orço kimdir kirli yedili dizisinin en sevilen karekteri orço,Burak Alkaş 17 Mayıs 1983 izmir Göztepede doğdu 2001 yılında İzmir İnönü Lisesinden, 2007 yılında da Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden mezun oldu Halen Ali...
Cevaplar
0
Görüntüleme
242
858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt