Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pis Yedili PC'ye kim neden saldırdı

Pis Yedili PC'ye kim neden saldırdı
0
160

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Show Tv'nin sevilen dizisi Kirli Yedili'de PCkarakterini canlandıran Ahmet Şimşek, dün gece tanımadığı şahısların saldırısına uğradı

Saldırganları tanımadığını ifade eden Ahmet Şimşek, polise verdiği ifadede ne olduğunu anlamadım, altı birey üzerimize dürüst gelip aniden saldırdı, yere eğilip kafamı korumaya çalıştım, hiçbirinin yüzünü göremedimdedi *

Similar threads

Kirli Yedili PC'ye kim neden saldırdı Kirli Yedili PC'ye kim neden saldırdı ? Show Tv'nin sevilen dizisi Kirli Yedili'de PCkarakterini canlandıran Ahmet Yıldırım, dün gece tanımadığı şahısların saldırısına uğradı Saldırganları tanımadığını açıklayan Ahmet Yıldırım, polise verdiği ifadede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
imagespisyedilipcyekimnedensaldirdi5ad1c7713679b Show Tv'nin sevilen dizisi Pis Yedili'de PCkarakterini canlandıran Ahmet Yıldırım, dun gece tanımadığı kişilerin saldırısına uğradı Saldırganları tanımadığını ifade eden Ahmet Yıldırım, polise verdiği ifadede ne olduğunu anlamadım, altı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Pis yedili dizisinde pek fazla oyuncu değişikliğine gidildiki kimin kim olduğunu anımsamak fiilen fazla güç oluyorKirli Yedili dizisine son katılan oyunculardan biri olan Melis Selçuk dizideki canlandırdığı kişilik ile Rüzgar hakkında merak ettikleriniz Beğeniyle izlenen Show tv'nin hayran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Pis Yedili PC (Ahmet Şimşek) Doğum Tarihi Yılı Kirli Yedili dizisinde internet meraklısı albino hastası bir genci canlandıran Ahmet Yıldırım dizide makyajla bu ışık halkası getirilmekte Normalde böyle olmayan Ahmet Yıldırım, 1990 doğumludurOyunculuğa ilk olarak Pis Yedili dizisinde adım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
Pis Yedili PC (Ahmet Yıldırım) Hakiki Hali Kirli Yedili dizisinde albino bir genci canlandıran PC rolündeki Ahmet Yıldırımı birçok birey(ben de dahil) albino sansa da aslında Ahmet Şimşek özel bir makyajla bu ışık halkası getiriliyor Uyarı ederseniz dizi başladığından bu yandan PC'yi bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,515Konular
981,041Mesajlar
30,840Kullanıcılar
HackteamSon üye
Üst Alt