iltasyazilim
FD Üye
Kirli Yedili Dizisi Replikleri
Show tv ekranalrının beğeniyle izlenen dizisi Kirli yedili halen bütün bölümleri ile izleneme rekorları kırmaya devam ediyorDizide canlandırılan karakterler çok beğeniliyor ve ilgiyle ilgiyle izleniyorKirli Yedili dizisi repliklerini bu başlık aşağı topluyacağız arkadaşlar sizlerde dilerseniz kirli yedili Repliklerini buraya paylaşabilirsiniz
Pis Yedili Replikleri
Bayrampaşalı : Defalarca yanında edinmek, seni sarmak ister bu kollarım Lakin daima yanında olamıyorum Eğer ben olamıyorsam yanına, işte bu atkı sarsın seni benim yerime, ısıtsın içini
Cimbom : Bu atkı fazla güzelmiş Fakat benim bu atkıya ihtiyacım yok ancak Sen her zaman benim yanımda olacaksın, daima hep defalarca daima Bu yaşadıklarımız, ya bi rüyaysa
Bayrampaşalı : Can Sıkıntısı yok Günçiçek, rüyaysa rüya Biz de uyanmayız olur biter
Orço : Aliiceee şimdiden 8 tne takipçim oldu bile
Alice : Aaa kim onlar pamuk prenses ve 7 cüceler mi ?
Günçiçek : Sen daima benim sevgilimdin Güney
Güney : Aksini söyleyen mi oldu
Bayrampaşalı :İçinde söz olan herşeyi severim
Elçin :Laf mü?
Bayrampaşalı :Söz
Zeki: Elçinin babasının adı ne
Trafo : Elçinin babası amca
Esma Sultan :Zira o saat benim ve onu senden geri istiyorum oryumcum
Orço : Hıı anlıyorum semacım evet
Esma Sultan:Esma!
Orço :Noldu ? Ha Noldu? Noldu? İnsanın ismini hatalı söyleyince nasıl canı acıyomuş nasıl
motivasyonu düşüyomuş Ha Noldu? Bakın ne demişler Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkası sana yapmicek!
Orço : Kankijumpingler bırakın acilen eksi meksi bak yeni manitan geliyor seksi seksi
Bayrampaşalı : Orço o benim manitam değil, sinirlendirme adamı
Orço : Vay seksi olduğunu kabul ediyosun yani
Elçin : Günaydın
Orço : Günaydın yengecim *
Show tv ekranalrının beğeniyle izlenen dizisi Kirli yedili halen bütün bölümleri ile izleneme rekorları kırmaya devam ediyorDizide canlandırılan karakterler çok beğeniliyor ve ilgiyle ilgiyle izleniyorKirli Yedili dizisi repliklerini bu başlık aşağı topluyacağız arkadaşlar sizlerde dilerseniz kirli yedili Repliklerini buraya paylaşabilirsiniz
Pis Yedili Replikleri
Bayrampaşalı : Defalarca yanında edinmek, seni sarmak ister bu kollarım Lakin daima yanında olamıyorum Eğer ben olamıyorsam yanına, işte bu atkı sarsın seni benim yerime, ısıtsın içini
Cimbom : Bu atkı fazla güzelmiş Fakat benim bu atkıya ihtiyacım yok ancak Sen her zaman benim yanımda olacaksın, daima hep defalarca daima Bu yaşadıklarımız, ya bi rüyaysa
Bayrampaşalı : Can Sıkıntısı yok Günçiçek, rüyaysa rüya Biz de uyanmayız olur biter
Orço : Aliiceee şimdiden 8 tne takipçim oldu bile
Alice : Aaa kim onlar pamuk prenses ve 7 cüceler mi ?
Günçiçek : Sen daima benim sevgilimdin Güney
Güney : Aksini söyleyen mi oldu
Bayrampaşalı :İçinde söz olan herşeyi severim
Elçin :Laf mü?
Bayrampaşalı :Söz
Zeki: Elçinin babasının adı ne
Trafo : Elçinin babası amca
Esma Sultan :Zira o saat benim ve onu senden geri istiyorum oryumcum
Orço : Hıı anlıyorum semacım evet
Esma Sultan:Esma!
Orço :Noldu ? Ha Noldu? Noldu? İnsanın ismini hatalı söyleyince nasıl canı acıyomuş nasıl
motivasyonu düşüyomuş Ha Noldu? Bakın ne demişler Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkası sana yapmicek!
Orço : Kankijumpingler bırakın acilen eksi meksi bak yeni manitan geliyor seksi seksi
Bayrampaşalı : Orço o benim manitam değil, sinirlendirme adamı
Orço : Vay seksi olduğunu kabul ediyosun yani
Elçin : Günaydın
Orço : Günaydın yengecim *