Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pis Yedili Replikleri

Pis Yedili Replikleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kirli Yedili Dizisi Replikleri

Show tv ekranalrının beğeniyle izlenen dizisi Kirli yedili halen bütün bölümleri ile izleneme rekorları kırmaya devam ediyorDizide canlandırılan karakterler çok beğeniliyor ve ilgiyle ilgiyle izleniyorKirli Yedili dizisi repliklerini bu başlık aşağı topluyacağız arkadaşlar sizlerde dilerseniz kirli yedili Repliklerini buraya paylaşabilirsiniz

Pis Yedili Replikleri

Bayrampaşalı : Defalarca yanında edinmek, seni sarmak ister bu kollarım Lakin daima yanında olamıyorum Eğer ben olamıyorsam yanına, işte bu atkı sarsın seni benim yerime, ısıtsın içini

Cimbom : Bu atkı fazla güzelmiş Fakat benim bu atkıya ihtiyacım yok ancak Sen her zaman benim yanımda olacaksın, daima hep defalarca daima Bu yaşadıklarımız, ya bi rüyaysa

Bayrampaşalı : Can Sıkıntısı yok Günçiçek, rüyaysa rüya Biz de uyanmayız olur biter

Orço : Aliiceee şimdiden 8 tne takipçim oldu bile

Alice : Aaa kim onlar pamuk prenses ve 7 cüceler mi ?

Günçiçek : Sen daima benim sevgilimdin Güney

Güney : Aksini söyleyen mi oldu

Bayrampaşalı :İçinde söz olan herşeyi severim

Elçin :Laf mü?

Bayrampaşalı :Söz

Zeki: Elçinin babasının adı ne

Trafo : Elçinin babası amca

Esma Sultan :Zira o saat benim ve onu senden geri istiyorum oryumcum

Orço : Hıı anlıyorum semacım evet

Esma Sultan:Esma!

Orço :Noldu ? Ha Noldu? Noldu? İnsanın ismini hatalı söyleyince nasıl canı acıyomuş nasıl
motivasyonu düşüyomuş Ha Noldu? Bakın ne demişler Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkası sana yapmicek!

Orço : Kankijumpingler bırakın acilen eksi meksi bak yeni manitan geliyor seksi seksi
Bayrampaşalı : Orço o benim manitam değil, sinirlendirme adamı

Orço : Vay seksi olduğunu kabul ediyosun yani

Elçin : Günaydın

Orço : Günaydın yengecim *

858,496Konular
981,599Mesajlar
29,702Kullanıcılar
FUHRERSon üye
Üst Alt