Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pis Yedili Replikleri

Pis Yedili Replikleri
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Pis Yedili Dizisi Replikleri

Show tv ekranalrının beğeniyle izlenen dizisi Pis yedili halen tum bolumleri ile izleneme rekorları kırmaya devam ediyorDizide canlandırılan karakterler cok beğeniliyor ve ilgiyle merakla izleniyorPis Yedili dizisi repliklerini bu başlık altında topluyacağız arkadaşlar sizlerde dilerseniz pis yedili Repliklerini buraya paylaşabilirsiniz

Pis Yedili Replikleri

Bayrampaşalı : Her zaman yanında olmak, seni sarmak ister bu kollarım Ama her zaman yanında olamıyorum Eğer ben olamıyorsam yanında, işte bu atkı sarsın seni benim yerime, ısıtsın icini

Cimbom : Bu atkı cok guzelmiş Ama benim bu atkıya ihtiyacım yok ki Sen hep benim yanımda olacaksın, hep hep hep hep Bu yaşadıklarımız, ya bi ruyaysa

Bayrampaşalı : Sıkıntı yok Guncicek, ruyaysa ruya Biz de uyanmayız olur biter

Orco : Aliiceee şimdiden 8 tne takipcim oldu bile

Alice : Aaa kim onlar pamuk prenses ve 7 cuceler mi ?

Guncicek : Sen hep benim sevgilimdin Guney

Guney : Aksini soyleyen mi oldu

Bayrampaşalı :İcinde soz olan herşeyi severim

Elcin :Soz mu?

Bayrampaşalı :Soz

Zeki: Elcinin babasının adı ne

Trafo : Elcinin babası amca

Esma Sultan :Zira o saat benim ve onu senden geri istiyorum oryumcum

Orco : Hıı anlıyorum semacım evet

Esma Sultan:Esma!

Orco :Noldu ? Ha Noldu? Noldu? İnsanın ismini yanlış soyleyince nasıl canı acıyomuş nasıl
motivasyonu duşuyomuş Ha Noldu? Bakın ne demişler Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkası sana yapmicek!

Orco : Kankijumpingler bırakın şimdi eksi meksi bak yeni manitan geliyor seksi seksi
Bayrampaşalı : Orco o benim manitam değil, sinirlendirme adamı

Orco : Vay seksi olduğunu kabul ediyosun yani

Elcin : Gunaydın

Orco : Gunaydın yengecim

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt