iltasyazilim
FD Üye
Geçen yıl beni gerçekte seven biri vardı Aylarca defalarca yanımda oldu Hiç yalnız bırakmadı Herkesten sakınırdı Lakin ben ona her zaman sadece dost olduğumuzu söyledim Cünkü sevdiğim biri vardı Asla kavuşamayacağım,imkansız birine aşıktım ve ne olrsa olsun onu beklemekte kararlıydım Bu yüzden bütün uyarmalarıma karşın bu çocuk beni sevdiğini söyleyince tersledim Kırdım Ağız Dalaşı ettik baya ağır laflar ettik birbirimize 1 sene geçti ve ben şimdi düşünüyorum da o bana değerinde verdi Bense katiyen benim olmayacak birini bekleyeceğim diye onu kırdım Aylar daha sonra karşılaştık Mesajlaşmaya başladık Bazen böylece iyi konuşuyor ki hala seviyor beni diyorum Bazen de abuk subuk sapan hareketler yapıyor Gelmiş bana hangi arkadaşıyla afedersiniz hangi kaşar kızla konuştuklarını anlatıyor Çözemedim Hakettim de fakat Bir ara ciddi ciddi aklına geliyor muyum diye sordum ve evet tabii fakat dedi Hala içinde bir şeyler var mı acaba diyorum,sonra öyle saçmalıyor ancak yok diyorum Yani pişmanım,yaptığım hatayı telafi etme şansım var mı ve nasıl davranmalıyım bilmiyorum Yorumu olan varsa bekliyorum