Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pişman Olmadım - Deniz Seki..

Pişman Olmadım - Deniz Seki..
0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Deniz Seki Pişman Olmadım

Bugune kadar yaşadığım hicbir şeyden hicbir zaman pişman olmadım
Hayat bana ne sunduysa kıymet bilip şukrederek yaşadım
Ben beni butun gece bu yaşıma kadar yaşadım
Kendimi, gecmişi ve geleceğimi sorguladım
İstediğim her şeyimi kendim icin yakaladım
Tanrı bana ne kadar guzel bir hayat sundu
Ağladım ağladım ağladım cok ağladım
Horgormedim hickimseyi horgoreni hic sevmedim
Bugune kadar yaşadığım hicbir şeyden hicbir zaman pişman olmadım
Hayat bana ne sunduysa kıymet bilip şukrederek yaşadım

Similar threads

Deniz Seki matruşka gibiyim deniz seki, son haberleri, 2011, hakkında haberleri, röportajları ve bir de burada arkadaşlar 1548662499 1548662499 denizsekimatruskagibiyim5c4eb6e80da3ddenizsekimatruskagibiyim5c4eb6e80da3d denizsekimatruskagibiyim5c4eb6e80da3d Yaşadığı karanlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Sen aklıma gelince, her şey gulumserdi Bir gun olur da donmek istersen ve donmek icin kendinde bir sebep ararsan, “Seni seven cok ozledide kendine Cunku ben cok ozlemiş olacağım geldiğinde Sen sessizliği seviyorsun diye butun cığlıklarımı susturdum sevdiğim Yağmur altında ıslanmakta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
2019 En Guzel Aşk Sozleri Benim icin seni gormek suya benzer,seni yaşamak ise nefes almaya Susuz uzgun yaşarım ama nefes almadan ASLA… Seni yıldızlar kadar cok seviyorum Onlar kadar parlak ve onlar kadar yakınsın banaTek fark var onlar bin tane sen BİR tane… Gercek sevgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Sevgiliye Hoş Aşk Sözleri 2019 yılının en güzel aşk mesajları Sevgiliye Yeni Güzel Aşk Sözleri Sevgiliye 2019 Hoş Aşk Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret edipte sevgiliye güzel sözler arayan siz sevgili misafirler, bu yazımızda sizlere sevgiliye yeni aşk sözleri paylaşımında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
anlamlı nicker Yatagini gul yapraklariyla, ruyalarini papatyalarla susledim, uzerini sevgimle orttum tum kabuslarini da ben aldim ki sen rahat uyu birtanem! Askim yatagin, sevgim yorganin, yuregim yastigin olsun iyi uyu birtanem Ne zaman tutsam ellerini gozlerimin onunden mevsimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,338Kullanıcılar
kanka555Son üye
Üst Alt