Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pişmanım !!! Kızı baştan kendime nasıl bağLayabilirim !!!

Pişmanım !!! Kızı baştan kendime nasıl bağLayabilirim !!!
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
evet arkadaşlar
yaklasık 1 ay once bi kızla tanıstım kız benı çılgın gibi seviyodu o cıkma teklıfını ettın bende kabul ettım yanı neyse kız ile ayrı şehırlerde oturuyoz 1 saatlık uzaklık war aradakızla 23 hafta hergun msn de konusuyoduk ilişkimiz ii güsel gidiyodukız ile yuzyuze hıc bulusamadım tam yanına gidecekken kızın, bi anda karar değiştirdim ve bölünme kararı aldım mesafeler sorun oldu benım ıcınher gun bakmak ıstıydum msn de gorusmek yetmıyodu canlı olarak bakmak istiyodum onun ıcın kızada söyledım ve ayrıldım kızda doğal olarak kızdı ast msn den faceden fılan silmedı fakat!
aradan 56 gun gectı ve kızı unutamıyodum her an aklımdaydı hiç aklımdan cıkmıyodu Kötü bağlandım kıza , çok seviom onu
neyse gece 23 gibi baktım kız msn de basladım konusmaya
binlerce defa özur dıleyıp pişman olduğumu söyledım fakat kız olmaz dedi bundan böyle gec kaldın dedi nekadar zorlasamda kızı yeniden ıkna edemedım kızın en yakın arkadasına sordum bana karsı bısey beslıyomu dıye hala ?
arkadası dedi sen ayrıldıktan daha sonra G artık senden soğumus vede barısmak ıstemıyomus bundan böyle dedi
kıza benı msn den sil desemde sılemem dedı kıyamıom sana dedı arkadas kalalım dedı bende tmm dedım ve sımdıde kızı her gorduğumde acı cekıyorum !
kızla her yerde eskısı gıbı nasıl olurum acaba bana yardım edın lutfen yardımınıza ıhtıyacım war
bıraz karısık oldu ama k bakmayın !!!

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt