iltasyazilim
FD Üye
20 dak Hazırlık: 20 dak | Pişirme: | Servis: 8 kişilik
İnanılmaz bir Cheesecake tarifi sizlerle! Vanessa Catering’in özel tarifi Pişmaniyeli Cheesecake, sofralarınızın vazgeçilmezlerinden olacak!
Malzemeler:
120 gram Krema
150 gram Şeker
100 gram Tereyağı
1 paket Eti Burçak
1 paket Pınar Beyaz
2 adet Yumurta
Koska Pişmaniye
Vanilya Özütü
Adımlar:
Biskuvileri rondodan geçirin Tereyağını eritin, üzerine dökün ve karıştırarak cheesecake tabanınızı hazırlayın
Hazırladığınız tabanı kelepçeli kek kalıbının altına elinizde bastırarak yerleştirin
Peynir ve şekeri çırpın Yumurta sarılarını ekleyin ve tekrar karıştırın
Yumurta beyazlarını, iyice koyu bir kıvama gelene kadar çırpın
Yumurta beyazlarını da cheesecake karışımına ekleyin ve spatula ile formunu bozmadan yedirin
Kremaya vanilya özütü ekleyin, kremşanti kıvamına gelene kadar çırpın Karışıma ekleyin ve karıştırın
Cheesecake’in kremasını hazırladığınız tabanın üzerine dökün Buzlukta 24 saat bekletin
Üzerini pişmaniye ile süsleyerek servis edin Afiyet olsun!
Not: Cheesecake’iniz buzlukta tam 3 ay dayanır Buzluktan çıkarır çıkartmaz bekletmeden servis etmenizi tavisisye ederim
Kaynak:İdil Tatari
İnanılmaz bir Cheesecake tarifi sizlerle! Vanessa Catering’in özel tarifi Pişmaniyeli Cheesecake, sofralarınızın vazgeçilmezlerinden olacak!
Malzemeler:
120 gram Krema
150 gram Şeker
100 gram Tereyağı
1 paket Eti Burçak
1 paket Pınar Beyaz
2 adet Yumurta
Koska Pişmaniye
Vanilya Özütü
Adımlar:
Biskuvileri rondodan geçirin Tereyağını eritin, üzerine dökün ve karıştırarak cheesecake tabanınızı hazırlayın
Hazırladığınız tabanı kelepçeli kek kalıbının altına elinizde bastırarak yerleştirin
Peynir ve şekeri çırpın Yumurta sarılarını ekleyin ve tekrar karıştırın
Yumurta beyazlarını, iyice koyu bir kıvama gelene kadar çırpın
Yumurta beyazlarını da cheesecake karışımına ekleyin ve spatula ile formunu bozmadan yedirin
Kremaya vanilya özütü ekleyin, kremşanti kıvamına gelene kadar çırpın Karışıma ekleyin ve karıştırın
Cheesecake’in kremasını hazırladığınız tabanın üzerine dökün Buzlukta 24 saat bekletin
Üzerini pişmaniye ile süsleyerek servis edin Afiyet olsun!
Not: Cheesecake’iniz buzlukta tam 3 ay dayanır Buzluktan çıkarır çıkartmaz bekletmeden servis etmenizi tavisisye ederim
Kaynak:İdil Tatari