Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pişmanlıkla ilgili sozler

Pişmanlıkla ilgili sozler
0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Pişmanlık sozleri, pişmanlık iceren sozler, pişmanlıkla ilgili guzel sozler, pişmanlıkla ilgili deyimler, pişmanlıkla ilgili atasozleri

Nasıl sensizliği ben yaratmadımsa bir gun yaşayacağın bensizlik benim eserim olmayacak

Birgun gururunu yenip bana geri donmek istersen sakın donme Cunku senin gururunun bittiği yerde benim gururum başlar

Al hanceri vur kalbime,kalbim kana bulansınAma fazla derine inmeCunku orda sen varsın

Sen hep beni baskalariyla kiskandirmaya calisdinHedefinede ulastin, ben sevgisiz sende Hedefsiz kaldin

Seninle kazandığım yaşama gucunu; seni unutmak icin harcıyorum

sevgi denızının sonu yok gibidir ucsuz bucaksız olsada,sonsuza kadar seninle asmak isterim ve pusulamın ustune tek bır sey yazıyorum SENI SEVIYORUM

Denizlerden Kalem Bulutlardan Kagıt Yaptım Belkide Bin Defa Seni Seviyorum Yazdım Aptal! Sende Inandın Ben Seni Sevmedim Sana Taptım

Gulumsun kurutamam seni Sularda curutemem seni Yillarca gormesemde Yine unutamam seni

Eger olursem beni yakıp bir kavanoza koysunlarO kavanozu başucuna koyAnlıyorsun degil mi fedakarlığımı vazgectim toprak,olmaktan vazgectim cicek olmaktan Sırf senin yanında kalabilmek icin

engin denizlerde bir su damlası olmak ya da ucsuz bucaksız sahillerde bir kum tanesi olmak ama en guzeli milyonlarca insan icinde sana vurgun olmak

Damlalarin pencereye vurdugu ve ruzgarin kemanini caldigi soguk bir gecede yatagina uzanip hayalini kurdugun ve keske dedigin tum guzellikler hep seninle olsun!

858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt