iltasyazilim
FD Üye
Pişmeyen Kumlu Pasta Tarifi İçin Malzemeler
*2 paket petibör bisküvi
Kakolu kreması için;
*4 su bardağı süt
*1 çay bardağı toz şeker
*2 yemek kaşığı nişasta
*2 yemek kaşığı kakao
*1 paket krem şanti (1 çay bardağı sütle hazırlanmış)
Süslemek için;
*Antepfıstığı ve frambuaz kullandım
Pişmeyen Kumlu Pasta Tarifi Yapılışı
1
*Öncelikle kremamız için dört su bardağı süt, bir çay bardağı toz şeker, iki yemek kaşığı, nişasta ve iki yemek kaşığı kakaoyu bir tencereye alıp sürekli karıştırarak pişiriyoruz
*Göz göz olmaya başlayınca birkaç dakika daha pişiriyoruz ve ocaktan alıyoruz
*Kare borcama önce bisküvileri diziyoruz
*Üzerine muhallebimizden döküyoruz
*Sonra tekrar diziyoruz tekrar döküyoruz
*Sonra tekrar diziyoruz tekrar döküyoruz
*En son bisküvileri dizince üzerine hazırlanmış olduğumuz krem şantiyi yayıyoruz
*Bisküviler bitene kadar katları dizebilirsiniz benimki toplam dört kat oldu
*En son kremşantinin üzerine rondodan geçirdiğimiz ufalanmış petibörleri serpiştiriyoruz
*Üzerine dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz afiyet olsun
*2 paket petibör bisküvi
Kakolu kreması için;
*4 su bardağı süt
*1 çay bardağı toz şeker
*2 yemek kaşığı nişasta
*2 yemek kaşığı kakao
*1 paket krem şanti (1 çay bardağı sütle hazırlanmış)
Süslemek için;
*Antepfıstığı ve frambuaz kullandım
Pişmeyen Kumlu Pasta Tarifi Yapılışı
1
*Öncelikle kremamız için dört su bardağı süt, bir çay bardağı toz şeker, iki yemek kaşığı, nişasta ve iki yemek kaşığı kakaoyu bir tencereye alıp sürekli karıştırarak pişiriyoruz
*Göz göz olmaya başlayınca birkaç dakika daha pişiriyoruz ve ocaktan alıyoruz
*Kare borcama önce bisküvileri diziyoruz
*Üzerine muhallebimizden döküyoruz
*Sonra tekrar diziyoruz tekrar döküyoruz
*Sonra tekrar diziyoruz tekrar döküyoruz
*En son bisküvileri dizince üzerine hazırlanmış olduğumuz krem şantiyi yayıyoruz
*Bisküviler bitene kadar katları dizebilirsiniz benimki toplam dört kat oldu
*En son kremşantinin üzerine rondodan geçirdiğimiz ufalanmış petibörleri serpiştiriyoruz
*Üzerine dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz afiyet olsun