Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pistin değil potanın Owens'ı

Pistin değil potanın Owens'ı
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Pistin değil potanın Owens'ı Chris Owens, Galatasaray Cafe Crown ile yeni ufuklara yelken açarken, tıpkı dedesinden kalan yüklü mirası reddeden, onu harcamak yerine, bu serveti kendisi kazanmaya çalışan gururlutorun gibi Galatasaray'ın potadaki yeni transferi, 1930'lara damgasını vuran efsanevi atlet Jesse Owens'ın öz yeğeni 1936'da iki Dünya, bir olimpiyat rekoru kırıp, bir olimpiyat rekorunu da egale ederek dört altın madalya ile atletizm tarihine adını altın harflerle kazıyan o efsanevi atlet Jesse Owens'ın Onunla anılmak tabii ama kibir veriyor, Jesse Owens'ın öz yeğeni edinmek doğal olarak yüreğini okşuyor Lakin o, artık bu altın yaldızlı etiketi sırtından çıkarıp, Owens soyadını diğer bir kulvarda onurlandırmayı, amcasının atletizmde elde ettiği büyük başarıyı, basketbol sahalarında taçlandırmayı istiyor 'Almanya'dan nitelikli' Galatasaray'a bunun için geldimdiyor 28 yaşında ve 204 boyundaki power forvet 2002 yılında Milwaukee tarafından seçilip, 2003'te Memphis ile yaşadığı tek maç ile son bulan NBA macerası onu yıldırmamış 2003'te İtalya ikinci liginden Trapani, Avrupa'daki ilk durağı olmuş Ardındaki İspanya'da Granada, Yunanistan'da Panionios ve geçen sezon da Almanya'da Alba Berlin'de denemiş şansını Olmamış, beklediğini bulamamış Ve derhal, Galatasaray Cafe Crown'da yeni bir sayfa açıyor, sarı kırmızılı takımda başarılı olacağına inanıyor Basketbola 10 12 yaşlarında başladığını gösteren Chris Owens, Beni atletizm için özendirme edenler de oldu ama boyumun uzun olması ve annemin ısrarı nedeniyle basketbola yöneldim Türkiye Ligi'nin sert ve rekabetçi olduğunu biliyordum Alman Ligi'nden daha kaliteli olduğunu düşünerek gelmeye karar verdimdedi ABD'li oyuncu, amcası Jesse Owens'la ilgili çocukluğunda kendisine çok artı soru sorulduğunu da söyledi Chris Owens, Etrafımdaki halk sıkça bu konu hakkında soru soruyorlardı Soyadımı duyanlar, akrabalık bağım olup olmadığını merak ediyorlardı Bu da beni gururlandırıyorduifadelerini kullandı  

858,481Konular
981,450Mesajlar
29,612Kullanıcılar
bahattincanSon üye
Üst Alt