Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pit10 - Yinede Guzel

Pit10 - Yinede Guzel
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Pit10 Yinede Guzel
Pit10 Yinede Guzel şarkı sozu
Yinede Guzel şarkı sozu

imagespit10yinedeguzel5adac8e71a933

Pit10'un En Sevilen Nefret Edilen Adam albumunden 9 parca
Soz:Server Uraz
Muzik:Server Uraz

Yine olamadım aşka kalanlardan
Sanırım farklıydı dunyalar
Tum umutlarım başka zamanlarda
Yinede guzel gorunen ruyalar
Bugun eski resimlerimizi cope attım
Cekilecek butun acıları goze aldım
Sildim rol kokan sahte duruşları
Acıp yeni sayfamı kahve yudumladım

Guneşimin onunde, sis perdesi var
Hayallerim uzatır işkenceyi
Hadi soylesene biz nerdeyiz
Kacmada dinle bi cek iskemleyi
Daldığım ruyadan uyandım ansızın
Tepkilere duyarsız kalmışım
Oturunca bi susardı karşılık
Ve bi sahnede duyardım alkışı ! Hayır

Mutluluk pek basit olmuyor
Gozlerim ışıktan hep korkuyor
Sahtelik hergun sempati topluyor
Sen benim ruzgarım, es hadi sorguyu
Yine olamadım aşka kalanlardan
Sanırım farklıydı dunyalar
Tum umutlarım başka zamanlarda
Yinede guzel gorunen ruyalar

Similar threads

Pit10 Kendimden Kactığımda Pit10 Kendimden Kactığımda şarkı sozu Kendimden Kactığımda şarkı sozu imagespit10kendimdenkactigimda5adac919c8da4 Pit10'un En Sevilen Nefret Edilen Adam albumunden 3 parca Soz:Server Uraz Berk Bayındır Muzik:Server Uraz Berk Bayındır Cok naz yapmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Pit10 Bugun Pit10 Bugun şarkı sozu Bugun şarkı sozu imagespit10bugun5adac8f4c6759 Pit10'un En Sevilen Nefret Edilen Adam albumunden 7 parca Soz:Server Uraz Muzik:Server Uraz Bugun dışarı cıkıp bir kac arkadaşla takıldım Restoranda yeme icme arkanda da lakırdı Hafiften...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Pit10 En Sevilen Nefret Edilen Adam Pit10 En Sevilen Nefret Edilen Adam şarkı sozu En Sevilen Nefret Edilen Adam şarkı sozu imagespit10ensevilennefretedilenadam5adac939091af Pit10'un En Sevilen Nefret Edilen Adam albumunden 2 parca Soz:Server Uraz Muzik:Server Uraz Adım pit10...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Pit10 Beni Burdan Cıkarın Pit10 Beni Burdan Cıkarın şarkı sozu Beni Burdan Cıkarın şarkı sozu imagespit10beniburdancikarin5adac901b5bf3 Pit10'un En Sevilen Nefret Edilen Adam albumunden 4 parca Soz:Server Uraz Muzik:Server Uraz Bu yeni nesil hiphop akımı Pit10 bebeğim Bircok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Pit10 Tum Bedenler Aynıdır Pit10 Tum Bedenler Aynıdır şarkı sozu tum bedenler aynıdır şarkı sozu imagespit10tumbedenleraynidir5adac9448a36d Pit10'un En Sevilen Nefret Edilen Adam albumunden 1 parca Soz:Zeynep Sağdaş Server Uraz Muzik:Zeynep Sağdaş Server Uraz Nakarat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt