iltasyazilim
FD Üye
Piti Nasıl Yapılır Tarifi
Resimli Piti Yapılışı
Resimli Piti Tarifi
Piti Tarifi
Malzemeler
1 su bardağı nohut
500 gram kuşbaşı et
4 adet yufka,
tuz
Yemeğin Hazırlanışı
Bir su bardağı nohutu bir gece önceden ıslatın Ertesi gün orta ateşle haşlayın Etleri de eksik suya a iyice yumuşayana dek pişirin sırası gelmişken yufkaları ince ince didin
Sac üzerinde veya teflon tavada fazla hafif çevirin Haşlanan nohutları da etin olduğu tencereye ileve edin Yufkaları fidan gibi didin Geniş ve derin bir vahşi yayınlama Üzerine etsuyunu gezdirin
Nohut ve etleri de üzerine yayınlama Dilerseniz tuzlu serpip, servis yapın
*
Resimli Piti Yapılışı
Resimli Piti Tarifi
Piti Tarifi
Malzemeler
1 su bardağı nohut
500 gram kuşbaşı et
4 adet yufka,
tuz
Yemeğin Hazırlanışı
Bir su bardağı nohutu bir gece önceden ıslatın Ertesi gün orta ateşle haşlayın Etleri de eksik suya a iyice yumuşayana dek pişirin sırası gelmişken yufkaları ince ince didin
Sac üzerinde veya teflon tavada fazla hafif çevirin Haşlanan nohutları da etin olduğu tencereye ileve edin Yufkaları fidan gibi didin Geniş ve derin bir vahşi yayınlama Üzerine etsuyunu gezdirin
Nohut ve etleri de üzerine yayınlama Dilerseniz tuzlu serpip, servis yapın
*