Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pixel 6 Serisi, 4 Ana İşletim Sistemi Güncellemesi Alacak

Pixel 6 Serisi, 4 Ana İşletim Sistemi Güncellemesi Alacak
0
111

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
google-pixel-6-ekran-alti-parmak-izi-okuyucu-ile-gelebilir.jpg

Pixel 6 ve Pixel 6 Pro, dört büyük işletim sistemi güncellemesi ve beş yıllık güvenlik düzeltme yaması dayanağına sahip olacak. Google olağanda, Pixel aygıtları için üç yıllık işletim sistemi güncellemeleri ve güvenlik yamaları sağlarken, öbür Android üreticilerinin birçok telefonlarına üç yıl boyunca iki platform güncellemesi ve güvenlik yaması veriyor. Google’ın yeni kuşak amiral gemisi akıllı telefon serisi Pixel 6 ile birlikte şimdiki trend değişiyor üzere görünüyor. Google, yazılım güncellemelerini daha uzun mühlet sağlayabilmek için özel Tensor SoC’sinden yararlanabilir.

Twitter’da Snoopy takma ismini kullanan bir kullanıcı, Pixel 6 serisinin dört işletim sistemi güncellemesi ve beş yıllık güvenlik yaması alacağını öne sürdü. Daha uzun yazılım takviyesi, daha evvel de tanınmış bir tipster olan Evan Blass tarafından sızdırılan pazarlama malzemesinde belirtilmişti. Bu malzemede, “Pixel en az 5 yıllık güncellemeler ile birlikte geliyor. Bu nedenle vakitle daha inançlı hale gelecek.” yazmaktaydı.

Pixel6Security-382x480.jpg

Google, halihazırda Pixel telefon kullanıcılarına en az üç yıllık güncelleme sağlamayı vaat ediyor. Lakin, son büyük güncelleme yayınlandıktan sonra güncellemeleri yahut daima dayanağı garanti etmiyor. Şirket, Pixel 6 serisi için ise yazılım güncellemeleri döngüsünü genişleterek, bu yılın başlarında en az dört yıl boyunca Galaxy aygıtlarında güvenlik güncellemeleri sunmaya kelam veren Samsung’u geride bırakmayı planlıyor. Ayrıyeten Xiaomi de Eylül ayında amiral gemisi akıllı telefonu Xiaomi 11T serisinin, dört yıllık güvenlik güncellemesi alacağını duyurmuştu.

Son olarak Pixel 6 serisinin güncelleme döngüsü ile ilgili tüm ayrıntıların, 19 Ekim’de gerçekleşmesi planlanan resmi lansman ile nihaileşmesinin beklendiğini belirtelim.

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt