iltasyazilim
FD Üye
8 kişilik
Pişirme Süresi:40 dk
Hazırlama Süresi:35 dk
Piyano pasta malzemeleri
Kek için
2 yumurta
Yarım su bardağı toz şeker
Yarım su bardağı süt
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı kakao
15 su bardağı süt (ekstra)
Muhallebi için
15 çay bardağı un
15 çay bardağı toz şeker
3 su bardağı süt
1 paket krema
Üzeri için
Kakao
Toz Antep fıstığı
Çikolata drajeleri
Piyano pasta hazırlanışı
Geniş bir kapta yumurtaları ve toz şekeri çırpın Zeytinyağı ve sütü ekleyin Un, kabartma tozu, kakao ve vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edin Karışımı geniş dikdörtgen bir kaba aktarıp 180 dereceye ayarlanmış fırında 30 dakika pişirin Fırından alınca 15 su bardağı soğuk sütü üzerine dökün Muhallebi için, un, süt ve toz şekeri sürekli karıştırarak pişirin Soğuyunca kremayı ekleyip mikserle çırpın Kekin üzerini muhallebiyle kaplayın En üste bolca kakao serpin ve buzdolabında bekletin Üzerini çikolata drajeleri ve toz Antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın
Pişirme Süresi:40 dk
Hazırlama Süresi:35 dk
Piyano pasta malzemeleri
Kek için
2 yumurta
Yarım su bardağı toz şeker
Yarım su bardağı süt
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı kakao
15 su bardağı süt (ekstra)
Muhallebi için
15 çay bardağı un
15 çay bardağı toz şeker
3 su bardağı süt
1 paket krema
Üzeri için
Kakao
Toz Antep fıstığı
Çikolata drajeleri
Piyano pasta hazırlanışı
Geniş bir kapta yumurtaları ve toz şekeri çırpın Zeytinyağı ve sütü ekleyin Un, kabartma tozu, kakao ve vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edin Karışımı geniş dikdörtgen bir kaba aktarıp 180 dereceye ayarlanmış fırında 30 dakika pişirin Fırından alınca 15 su bardağı soğuk sütü üzerine dökün Muhallebi için, un, süt ve toz şekeri sürekli karıştırarak pişirin Soğuyunca kremayı ekleyip mikserle çırpın Kekin üzerini muhallebiyle kaplayın En üste bolca kakao serpin ve buzdolabında bekletin Üzerini çikolata drajeleri ve toz Antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın