iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
*½ kilo* kuru fasulye
*2 adet kuru soğan
*Maydanoz
*Kırmızı pul biber
*Limon
*Nar ekşisi
*Zeytinyağı
*Tuz
Hazırlanışı
Kuru fasulyeyi 34 saat suda beklettikten sonra suyunu süzüp haşlayın Haşladığınız kuru fasulyeleri derin bir kâseye koyun Üzerine piyazlık doğranmış soğan, maydanoz, pul biber, zeytinyağı, nar ekşisi, limon ve tuz ilave ederek iyice karıştırın Izgara et veya köftelerin yanında servis yapın Afiyet olsun
*½ kilo* kuru fasulye
*2 adet kuru soğan
*Maydanoz
*Kırmızı pul biber
*Limon
*Nar ekşisi
*Zeytinyağı
*Tuz
Hazırlanışı
Kuru fasulyeyi 34 saat suda beklettikten sonra suyunu süzüp haşlayın Haşladığınız kuru fasulyeleri derin bir kâseye koyun Üzerine piyazlık doğranmış soğan, maydanoz, pul biber, zeytinyağı, nar ekşisi, limon ve tuz ilave ederek iyice karıştırın Izgara et veya köftelerin yanında servis yapın Afiyet olsun