Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pizza

Pizza

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Pizza Tarifi İçin Malzemeler

*5 su bardağı un
*5 yemek kaşığı sıvı yağ
*1 5 su bardağı ılık su
*1 tatlı kaşı kuru maya
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 tatlı kaşığı silik şeker
*1 tutam sivri biber
*2 yemek kaşığı biber salçası
*1 yemek kaşığı domates salçası
*Salam
*Sosis
*Kaşar peyniri
*Zeytin vb

Pizza Tarifi Yapılışı Unu ve mayayı karıştırıyorum Mayaya su katmadım çünkü hamur beklerken mayalansın istedim Yağ, tuz, şeker karıştırdım ve ılık suyla kulak memesi kıvamından daha yumuşak hamur elde ettim
Bekledikçe mayalandığı için 10 dk dinlendirdim ve sonra biber salçası ve zeytinyağıyla yaptığım salça sosunu, şekil verdiğim hamura yedirdim Üzerine kaşar rendeledim Zeytin, sosis, sivri biber koydum Sonra fırına verdim 1015 dk piştikten sonra servise hazır

Similar threads

Pizza (Karışık) Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için; *1 çay bardağı ılık süt *1 çay bardağı ılık su *1 yemek kaşığı şeker *Yarım paket yaş maya *1 tatlı kaşığı tuz *Yarım su bardağı sıvı yağ *1 yemek kaşığı ketçap *1 tatlı kaşığı domates salçası *1 er tatlı kaşığı *karabiber,pulbiber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Pizza Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı ılık su *1 su bardağı ılık süt *Yarım çay bardağı zeytinyağı *1 paket toz maya *1 tatlı kaşığı şeker *1 tatlı kaşığı tuz *Aldığı kadar un Sosu için ; *2 diş sarımsak *1 tatlı kaşığı biber salçası *1 tatlı kaşığı domates salçası *Tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Karışık Pizza Tarifi İçin Malzemeler *Un *1 tatlı kaşığı tuz *1 paket kurumaya *Sucuk *Kavurma(isteğe göre) *Pastırma *Sosis *Sivri biber *Mısır *Konserve mantar *2 tane domates *Zeytin *1 tatlı kaşığı kekik *1 diş sarımsak *Kaşar *Ketçap Karışık Pizza Tarifi Yapılışı Hamur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Pizza Tarifi İçin Malzemeler Hamur için, ; *2 su bardağı ılık sütün içinde *1 çorba kaşığı instant maya *1 tatlı kaşığı şeker ile 15 dk kadar bekletilir *1 yumurta *2 tatlı kaşığı tuz *Aldığı kadar un *İç malzeme siz istediğinizi kullanabilirsiniz Sosu için; *1 yemek kaşığı domates...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Enfes Evde Kolay Pizza Yapımı Tarifi İçin Malzemeler Hamur için; *1 çay bardağı süt *1 çay bardağı sıvı yağ *1 çay bardağı ılık su *1 paket kuru maya *1 tatlı kaşığı tuz *2 yemek kaşığı şeker *Aldığı kadar un Üzeri için; *100 gram sucuk *56 parmak sosis *1 domates *1 yeşil biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt