tamamen bu sebeple doğan bir marka duydum: Havanka! Plaj stili artık çoğu birey için epeyce önemli bir hale geldi Ve markalar, alışveriş merkezleri mayo bikini plaj giyimi için sayısız seçenek sunmakta Iş plaj havlusuna gelince ise seçenekler yok denecek değin az Global markalar sezonda 12 model plaj havlusu üretmekte ve imal adetini ise epeyce az sayıda tutmakta Bu sebeple herhangi bir alışveriş merkezine gittiğinizde ayrıca sizi sınırlı model karşılamakta, ayrıca de eksik adet üretildikleri için beğendiğiniz modeli bulmakta da epey zorlanmaktasınız Bu durumda kalan seçeneğiniz ise 3050tl arasında değişen fiyatlarla marketlerde satılan havlular Bu havlular ise maliyetleri indirebilmek namına; kullanılan materyalleri yani pamuk oranı, su emiciliği, havlu rengi için kullanılan kimyasalları vs olarak oldukça düşük kalite sunuluyor Ve siz en düşük 1 sezon baştan başa her havuzdenizden çıkıp kendinizi kuruladığınız, ola ki birkaç sezon boyunca kullandığınız plaj havlunuzda ne kaliteli üretime sahip bir ürün, ne de stilinizi yansıtabilecek bir plaj havlusu bulabiliyorsunuzBu iki beklentiyi de karşılayabilmek namına, bugüne değin yaratılan en hoş havlu söylemi ile yeni bir marka doğdu: Havanka Havanka ile karılaşma sebebim; birkaç sezon boyunca kullanabileceğim, 2 yıkamadan sonradan sertleşmeyen, rengi atmayan, yumuşaklığını ve su emiciliğini koruyabilen bir havlu aramaktaydım Öncelikle şunu belirtmeliyim fakat, ürünü satın alıp, kullanmaya başladıktan sonradan ürün kalite anlamında beklentimin de fazla üstündeydi Almadan önce incelemelerimde havlunun zaten plaj havlularında kullanılmayan kalitede olan penye iplikten %100 pamuk olarak üretildiğini ve havluda kullanılan tüm materyallerin sağlıksız bir yanı olmadığına dair belgeleri incelemiştim Oysa doğrusu bu havlu ise, bugüne dek kullandıklarımız olasılıkla kağıt ile odun birleşimi olmalıydı JBu arada işin en güzel kısmına henüz gelmedim Havanka şekil itibariyle düz veya yuvarlak değil, Havanka şekline sahip Peki bu şekil nereden geliyor? Yuvarlak havlular estetik fakat ceset formu, şezlong ile ahenkli yok; dikdörtgen havlular ise fonksiyonel lakin estetik anlamda öteki herkesle aynı ve artık bundan sıkıldık Burada markanın sloganı devreye giriyor: ‘Anekdot For The Ordinary!’, cümbür cemaat gibi değilsen bizi al; sıradansan basmakalıp havlular ile hayatına devam etFiyat olarak Havanka öteki havlulardan oldukça pahalıydı; oysa biliyorum ancak zaten nitelikli olan ve yeniliği getiren her anlamda standart olanlardan her anlamda ayrı olacaktır Bu noktada marka beni havlunun yanına ücretsiz verdikleri plaj havlusu ile ikna etti diyebilirim Plaj çantası hem şekil itibariyle fazla güzel, hem oldukça hafif ve en önemlisi şekli de bozulmuyor Yani gittiğiniz tatilde, çantanın içine havluyu koyduğunuzda valizinizde de oldukça az yer kaplıyor ve bir yerleri ezilip, büzülmüyor Bu Nedenle plaj çantası masrafından da kurtulmuş oldum Hatta çanta böylece kullanışlı ve güzel ama günlük hayatımda bile kullanmaya başladımPeki modelleri nasıl bu markanın derseniz eğer, Havanka Eternity Line ve Manifestation Line olmak üzere 2 bambaşka kategori de toplam 5 renk ve 10 model sunmakta Renkler siyah, kırmızınarçiçeği, mavi, haki yeşil ve ultraviolet ( moreflatun arası bir ton) ‘den oluşuyor Renk konusunda oldukça kesin olmayan kaldım derken, Manifestation line’ı inceledim Ve benim en sevdiğim şeyi havlu üzerinde uygulamışlar: Sloganlar! Mavi renk havlu üzerinde ‘ Dream’, Kırmızı renk havlu üstünde ‘Sparkle’, Yeşil renk üstünde ‘Wild’, Siyah renk havlu üstünde ‘Blessed’ ve Mor renk havlu üzerinde ‘Mystic’ yazıyor Yazıların hepsine bayılarak ama aynı zamanda Eternity line kendi patentli desenlerine aşık olarak güç kararı verdim: Yeşil Wild JBen plaj stilimde bir bütünleyici olması, hem de kaliteli hoş havlu araştırmalarım sonucu Havanka ile tanıştım Keza kalite hem modelleri itibariyle çoktan benim ‘lovemark’ım olduğunu belirtip, sizlere de bu hoş markayı memnuniyetle önerebilirim: http:wwwhavankacomwwwhavankacom