Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Plajda Yoğurt Yeme Hakkı Engellenemez

Plajda Yoğurt Yeme Hakkı Engellenemez
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Okuyucu diyor ki: Gectiğimiz hafta ailece denize gittik Ablam ve ben denize haşemalarımızla girdik Denizden cıktık kıyıda yurumeye başladık Kıyıda 50 yaşlarında bir bayan, eşiyle birlikte oturuyordu

Tebessum edip yanlarından geciyorduk ki; bize bişeyler mırıldandı Biz de teyze bir şey mi soruyor diye nezaketen buyrundedik Teyze bize O uzerinizdekiler suyu hissettiriyor mu?diye kinayeli bir şekilde sordu Biz de gercekten merak ettiğini duşunerek Evet hissettiriyor ve rahatdedik Birden cirkinleşti, Hic zannetmiyorum, doğru soylemiyorsunuzdiyerek sesini yukseltti Ben de Hanımefendi biz boyle rahatız, herkes nasıl rahat olacaksa oyle girsin denize Bu kimseyi ilgilendirmezdedim Teyze teyzelikten cıktı ve saldırıya başladı Siz ne yapmaya calışıyorsunuz, yazık size!diyerek haşemayı kasıtlı giydiğimizi soylemeye calışıyordu Ben de hala saygımı korumaya calışarak, Hanımefendi ben sadece ozgurluğumu kullanıyorum, siz de oylededim Kadın bize hakaretler yağdırmaya devam ederken, eşi de Bırak bırak onlar ulkeyi İran a cevirmek istiyorlar, onlar İran istiyordiyordu Ardından bize mesleğimizi sordu o sinirin arasında Ben oğrenci, ablam da oğretmen olduğunu soyleyince daha da sinirlenerek Yazık size yazık! Ulke size mi kaldıdiye bağırırken anladık ki bu insanlar saygıdan ve hoşgoruden cok uzaklar! Oradan uzaklaşırken de adam arkamızdan Bırak İran'a gitsinlerdiye bağırıyordu

Halkın değil ama vatandaşın denize girdiği nezih plajlarda haşemalı insan gormek istemeyen teyzeyi anlıyorum fakat bu yol cıkar yol değil; benim de gormek istemediğim ve kendimce fena bulduğum bir kamyon dolusu şey var Mesela ben de halkımızın değil ama vatandaşların girdiği itibarlı plajlarda elalemin deniz kıyafetine bulaşan sinirli teyzeler gormek istemeyebilirim Ne olacak? Şu kavuran sıcaklarda suda serinlemek yerine plajın aslında kimin mulkiyetinde bulunduğunu oğrenmek icin kadastro calışması mı yapacağız?

Sana ne teyze, sana ne? İsteyen haşemayla girsin denize, isteyen suni elyaflı taklit kurk manto ile Denizin haberi bile olmaz, hatta umurunda bile değildir boyle şeyler Farzımuhal, denize girdiğinizde yallah dışarı; kimyamı bozuyorsundiye hırcınlaşıp karaya mı atıyor sizi? Yoo Aldırmıyor bile Siz de aldırmayacaksınız Estetik acıdan uzaktan eleştiri hakkınız var ama sadece o kadar

Gel de eğri oturup doğru konuşalım teyzeciğim: Artık yaşını başını alma raddelerine gelmiş bazı hanım gazeteciler haber kıtlığı cekince cirkin ordek yavrusu kılığına girip geziyor, kimse karışmıyor 367 meselesinden museccel sabıkalı kotu hukukcular, allame kılığında geziyor ona da kimse karışmıyor Bir sayfasına tam tamına 28 tane uryan hatun fotoğrafı yerleştirmeyi başararak gormemiş okuyucularına kadın anatomisi hakkında ince detaylar sunan gasteler gazetekılığına burunuyor ona da kimse karışmıyor; karışamaz da Arz talep meselesi; anelerin hemdemi ane gerektir teyzeciğim

Gir denize sereserpe, ferahlan; dulun, bir daha dulun, bir daha dulun Oh de Cık kıyıya palamut gibi Tak guneş gozluğunu, al eline ucuz polisiye romanını; istakoz gibi kızar, keyfine bak, fakat elalemin coluğuna cocuğuna hayat tarzı dersi filan vermeye kalkışma lutfen

Becerebiliyorsan 367'nci hukuk allamesine mektup yaz, plajları kamusal alan yapsın; beceremiyorsan otur yoğurdunu ye Senin plajda yoğurt yeme hakkın engellenirse o zaman seni de savunuruz canım benim Soz!
27 Temmuz , Pazartesi