Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ewet Üniversitede bir kıza platonik aşk duyuyorum ama bugün bundan böyle platonik olmaktan cıktı ona açıldım ama yine herkesin yaşadığı gibi hayal kırıklığı olarak nitelendirdiğimiz bir cvp aldım hayır düşünmüyorum
Ne yapmalıyım Deli AŞIĞIM Ona
Mahsusen ergenlik periyodunda sık görülen platonik aşk, hislerini yeni tanıyan ergenin çoklukla ünlü, tanınan bir bireye çok ağır hayranlık duyması, sanatçı hakkında her detayı bilmesi ve hayranı olduğu kimseyi gözünde çok yücelterek, ilişiklik geliştirme ve böylece kendini bedelli hissetmesi...
Ya arkadaşlar kızlar niçin kendilerinin peşlerinden çılgın gibi koşan erkeklerden değilde onları süründürmeye çalışan erkeklerden hoşlanıyorlar ve niçin onlara ilgi duyuyolar anlamıyorum vaktiyle böyle değilmiş valla niçin serseri ruhlu erkekler bu konuda prim yapar oldular günümüzde kızlar...
Baktım olmuyor açılamıyorum o yüzden Bu birincil niçin İkinci olarak ve ana neden eğer açılırsam kabul etmezse bezginlik, ederse farklı bir can sıkıntısı Eskisi dek bakımlı hareket sergileyemeyeksin, özgürlüğün oldukça kısıtlanacak Sonra kızın nazı falan derken düşündükçe baktım sorumluluğu çok...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.