Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Platonik aşk insanı Mazoşist mi yapar?

Platonik aşk insanı Mazoşist mi yapar?
0
164

Similar threads

Ewet Üniversitede bir kıza platonik aşk duyuyorum ama bugün bundan böyle platonik olmaktan cıktı ona açıldım ama yine herkesin yaşadığı gibi hayal kırıklığı olarak nitelendirdiğimiz bir cvp aldım hayır düşünmüyorum Ne yapmalıyım Deli AŞIĞIM Ona
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Mahsusen ergenlik periyodunda sık görülen platonik aşk, hislerini yeni tanıyan ergenin çoklukla ünlü, tanınan bir bireye çok ağır hayranlık duyması, sanatçı hakkında her detayı bilmesi ve hayranı olduğu kimseyi gözünde çok yücelterek, ilişiklik geliştirme ve böylece kendini bedelli hissetmesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
488
Ya arkadaşlar kızlar niçin kendilerinin peşlerinden çılgın gibi koşan erkeklerden değilde onları süründürmeye çalışan erkeklerden hoşlanıyorlar ve niçin onlara ilgi duyuyolar anlamıyorum vaktiyle böyle değilmiş valla niçin serseri ruhlu erkekler bu konuda prim yapar oldular günümüzde kızlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Baktım olmuyor açılamıyorum o yüzden Bu birincil niçin İkinci olarak ve ana neden eğer açılırsam kabul etmezse bezginlik, ederse farklı bir can sıkıntısı Eskisi dek bakımlı hareket sergileyemeyeksin, özgürlüğün oldukça kısıtlanacak Sonra kızın nazı falan derken düşündükçe baktım sorumluluğu çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
benimki platonik aşk sevdiğim kızın cıktıgı varama ben onu cok seviyorum ne yapmam lüzumlu
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt