Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Platonik Aşk Mesajları İsteyenler Buraya !

Platonik Aşk Mesajları İsteyenler Buraya !
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Platonik Aşk Mesajları İsteyenler Buraya ! Kısa Platonik Aşk Sözleri Aşk Mesajları Platonik Sevgili melekler, bazı insan aşık olur yere göğe haykırır duygularını, rahattır, gider itiraf eder Ancak kimi de bir türlü söylemeyemez İçi içini kemirir, mum gibi erir Sonucuna katlanır, aşkını içinde yaşar Bu ya kendine güvensizliğinden belki da alacağı cevabı bildiğinden Platonik aşklar genelde da artistlere karşısında duyulur Siz onu hayranlıkla severken onun ölünceye değin bundan haberi olmazplatonikaskmesajlariisteyenlerburaya5c55699386c88alt İşte bu durumlardan birind olan meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için kısa platonik aşk sözleri paylaşmak istiyoruz Sizi bütünüyle açıklama edecek bir laf aşağıda ki makalemizde mutlaka vardırplatonikaskmesajlariisteyenlerburaya5c55699386c88alt 1549101454 1549101454 platonikaskmesajlariisteyenlerburaya5c556993e68f0platonikaskmesajlariisteyenlerburaya5c556993e68f0 platonikaskmesajlariisteyenlerburaya5c556993e68f0 Hani bir vakit özlemler kalbini sızlatır fazla istersin fazla özlersin fakat gidemezsin ararsın lakin bulamazsın Bilki herkes unutulsada sen yüreklerde kalırsın Her gündüz ve gece kendimi kaybediyorum, bacak ucumda gitmekten diğer çare olmadığı için Seven çeker acısını sevmeyen ne bilsin Bana aşktan laf etme hoşlanmak kim sen kimsin ! Benim için seni bakmak suya aynı,seni yaşamak ise nefes almaya Susuz dertli yaşarım ama nefes almadan ASLA… Tabaklarda kalan son kırıntılar gibiydi sana olan sevgim Sen beni her zaman bıraktın; Bense her zaman arkandan ağladım Ben Senin için her akşam besteler yazsamda adına şiirler okusamda senin haberin olmayacak biliyorum bunuda Bu tür durum içinde olan platonik aşk acısı çeken arkadaşlarımız için oluşturduğumuz platonik aşk sözleri arkadaşlarım Karşılık Beklemediğim umutlarımda hayallerde defalarca sevdiğim tek platonik aşkımsın seviyorum seni Platonik sevmek zordur Her hareketi üstünüze içerlemek istersiniz, Lakin onlar başkasına aittir; kalbi de dahil Hani bir kelebek yakalarsın avucunun içinde, bakmak istersin yaşıyormu diye, baksan kaçacak, sıkıca tutsan ölecek İşte böyle bir şey seni HOŞUNA GITMEK… Nasıl Sevdi Bu Kalp Seni Niçin Sevdi Bu Yürek Seni? Sorularım Bende Saklı Sen Kimseden Habersiz Sadece Kalbimde Saklısın Bebeğim Birini sevmişsindir geçen yıllarda, Açık bir yara gibidir hala, Hala fazla özlersin onu ağlayamazsın keşke hayatta keşke demeseydik keşke seni bu kalbim sevmeseydi keşke seninde kalbin başkasında olmasaydı Platonik aşkım gece karanlığa gömülürken senide beraberinde götürdü, karanlık dünyama ışık olmanı beklerken, bir yıldız misali avuçlarımdan kayıp gittin seni özleyeceğim…  

858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt