Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Platonik aşk

Platonik aşk
0
114

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ben Yusuf sevdiğim kızın ismi ise Yıldız Onu gördüğümden beli onu düşünür oldum o beni sevmiyor olabilirdi fakat ben ona canımı vermeye razıydımFakat açılamıyorum beni tersleyip bir daha konuşmaz diye bir şey de diyemiyordum yolda onu gördüğümde bana bakıp gülümsemesi beni çok mutlu ediyordu Ama bilmiyordu oysa onu canımdan fazla seviyordum çok denedim gidip konuşmayı lakin konuşmayı bırak yüzüne baksam bana verdiği gülümsemeyi bir daha vermez diye bir şey gelmiyordu elimden Sanal ortamdan hiç olmazsa yazıyım sevdiğimi dedim ve kararlıydım kendi yazmış olduğum akrostiş bir şiirle mesaj attım ve cevabı beklemeye başladım bir hafta oldu yanıt yok iki hafta oldu yanıt yok yolda gördüğüm vakit bana gülen o güzel kız yolunu değiştirmeye başladı ve ben çok perişan bir hale geldim Sigara içmeyen kişi sigaraya başladıVe Akşam mesajı okuduğunu anlamıştım ve cevapta gelmiştir diyerek mesajları okumaya başladım ve bir mesaj Kusura bakma fakat ben seni defalarca bir dost olarak gördüm ve sen benden daha iyilerine layıksındiyerek beni teselli etmeye çalışmıştı aklı sıra ve bende geri dönerek Değil dünyada senden iyisi Ben seni hoşlanmak istiyorum Ama bu meslek olmaz diyorsan lütfen yolda beni görürsen yolunu değişim ve eskisi gibi bana gülümse dedim ve o aşık olduğum kız bundan böyle gittiği yollardan gitmiyorduyollarını değiştirmişti ve beni görünce ara sokaklara girip kendini kaybediyordu Bende sevdiğim kızın yorulmasına katlanma edemiyordum ama bana bir talih vermesini istiyordum lakin zorla çekicilik olmazdı
ve mesajlar yollamaya başladım lütfen bir baht ver falan filan diyerekten ve cevapları gecikmiyordu lütfen bir daha msj yazma diyordu ama aşık olanın bilmesi doğaldır aşk gurur dinlemiyor ve gururumu o kız için yerle bir ederek bir çok msj attım lakin boşunaydı cevap vermiyordu ve ben nerdeyse hergün bu kızı görüyorum ve içim parçalanıyor Sevgili Kardeşlerim Sizlerden Takviye Bekliyorum Ne yapmam gerekiyor lütfen yorumlarınızı beceriksiz etmeyin ruhen çökmüş durumdayım

858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt