Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Platonik miyim yok miyim?

Platonik miyim yok miyim?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar yazılarınızı okudum fazla hoşuma gitti ve bende yazayım dedim sizin düşüncelerinizi merak ediyorum

Ben hayatımda belkide ilk kez bir kıza bu dek bağlandımKız hiç güzel yok lakin tarzı ve hareketleri çok hoşuma gittiİlk defa bir kızla konuşamadım onu görünce kilitlendim sonra kızarmaya ve utanmaya başladımKıza gün gün bağlandım kızın haberi yoktuDaha Sonra aptallık yaptım atrkadaşımla kıza haber yolladım kız şuanda çıktığı olduğpunu söyledi ve görüşmeyi kabul etmediAma o zamana kadar kızın bakışlarını yakaladım bir şekildeDaha Sonra bu olaydan sonradan ben unutmaya karar verdim ve olmadı Kız sevgilisinden ayrılmıştı Sonradan birgün msnini ekledim Bay X olarak konuştumKız ilk kere böyle birisiyle karşılaştığını ve kendisiyle aynı olduğunu söylediMesela ona okulda Gripin çal diyordum çalıyordu akşam msnde anlatıyorduAma kızın bakışlarını yakalıyordumBakıyordu yaniSonradan ben buna birgün cd hazırladım okulda verdim lakin kız ona çıkma teklifi ettiğimi sandıVe bana daha önce olmayacağını söylediğini belirttiBen bunalıma girmiştim ve ünv'den ayrılma kararı aldımBuda onu duymuş ve beni vazgeçirmeye çalıştıAma ben kararlıydımSonra 1 ay okula gitmedim sonradan geri geldim lakin hala bakışlarını yakalıyordumAma ben hatırından çıkmak için çabaladımDaha Sonra 4 kızla çıktım fakat unutamadım olmadıSonra okulla gittiğimde arkadaşım bana baktığını fark etti ve söylediBende hala yakalıyordum fakat konuşmuyordukSonrasında aradan 5 ay geçtiOkula gittik bir grupta ben hariç herkese selam verdiAma yine bana baktığını gördüm

yaa ben hemen anlayamadım bu kızın bana duygusu var mı yok mu

emin olsam bundan böyle konuşacağım ayrıntılı

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,107Kullanıcılar
KayrabıSon üye
Üst Alt