Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Playstation 3

Playstation 3
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Arkadaşlar, ps3 oyunları hakkında actığım bu konu umarım dikkatinizi cekmiştir, online olarak pes oynamak istiyorum, bilgisi olanlar lutfen cevap yazabilir mi?imagesplaystation35b097973d245egif

Similar threads

Arkadaşlar, ps3 oyunları hakkında açtığım bu konu umarım dikkatinizi çekmiştir, online olarak pes oynamak istiyorum, bilgisi olanlar lütfen cevap yazabilir mi?*
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
PlayStation 3 epey eski bir konsol olsa da çok kaliteli oyunlara sahip. Bugünlerde ikinci el bir PlayStation 3 satın almak 1000 TL’yi buluyorken, eski oyunları oynamanın en ekonomik yolu emülatörler oluyordu. Emülatörlerin doğası gereği oyuncuların aklına takılan sorunlardan belki de en önemlisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Yeni nesil oyun konsolları kısa süre önce piyasaya çıktı. Donanım olarak oldukça etkileyici olan bu cihazların en büyük zayıflığı ise destekledikleri oyun sayısı. Ancak son ortaya çıkan bilgilere göre bu durum değişiyor. PS3 oyunlarının PS5‘e gelme ihtimali, geriye dönük uyumluluk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Sony, bu ayın başında aldığı kararla PS3 ve PS Vita satışlarına son vereceklerini açıkladı. Ancak açıklamada en can alıcı nokta, bu eski konsol sahiplerinin oyun satın alamayacak olmasıydı. Bu karara gelen tepkiler üzerine Sony, PS3 ve PS Vita oyuncuları için geri adım attı. PS Vita ve PS3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
PlayStation 3 Yeni Firmware Guncellemesi ony, PlayStation 3 icin yeni firmware guncellemesini yayınladı PS3 surumunu 400'a yukselten guncellemenin en buyuk yeniliği ise PlayStation 3 konsollara PS Vita desteğinin gelecek olması PS Vita ile tam uyumu sağlayan guncelleme ile birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
858,497Konular
981,905Mesajlar
29,929Kullanıcılar
MuhammedcanSon üye
Üst Alt