Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Plssssssssssss...

Plssssssssssss...

Similar threads

Medal Of Honor Pacific Assault oynuyorum ama takıldığım bir yer var3bölüm sanıyorumki pilotu kurtarma görevi var ama bir türlü yapamıorumlütfen yardım edin şimdiden tşk
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Medal of Honor Pacific Assault Trainer Trainerin içinde şunlar bulunuyor: F1:Infinite Health F2:Infinite Ammo F3:Infinite Armor (Ship) F4:Back To Normal İndirmek İçin Tıkla
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Arkadaşlar medal of honor pacific assault oyununu bitirdim sorusu olan sorabilir (bu arada size en beğendiğim bölümü söyliyeyim hani bir bölüm varya generalle arabaya biniyoruz uçak saldırısı fln adam ölüyor veeee gemiye girdiğimiz an mahsur kalıyoruz orda ateşe yaklaşınca canımız gidiyor bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arkadaşlar oyunun tam sürümü için yabancı bir sitede buldum Sadece ikisini denedim dogve wussçalışıyor Console cheats Start the game with the commandline parameter +set cheats 1 +set uiconsole 1 +set developer 1 Example D:\Program Files\EA GAMES\Medal of Honor Pacific...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Oyun kurulduğu zaman masaüstünde kurulan kısayol komutu mohpasetupexe dosyası için bir kısayoldur Bu dosya için değil mohpaexe dosyası için bir kısayol yaratmalı (bu dosyayı oyunun kurulduğu dizinde bulabilirsiniz) ve sonuna aşağıdaki komutu eklemelisiniz: +set developer 1 Örnek olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt