Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pmyo Baraj Puanı

Pmyo Baraj Puanı
0
132

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Pmyo 2019 Baraj Puanı
2019 Pmyo Baraj Puanı

Polis Meslek Yüksek Okulu sınavına girmek isteyen adayların YGS sınavına girerek istenilen baraj puanını almaları Mevzuat gereği mecburidir
2019 PMYO YGS baraj puanı az önce açıklanmamıştır Açıklandığı takdirde veri verilecektir *

Similar threads

Pmyo 2019 Baraj Puanı 2019 Pmyo Baraj Puanı Polis Meslek Yuksek Okulu sınavına girmek isteyen adayların YGS sınavına girerek istenilen baraj puanını almaları Yonetmelik gereği mecburidir 2019 PMYO YGS baraj puanı henuz acıklanmamıştır Acıklandığı takdirde bilgi verilecektir
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
polis olamk icin eylulde gnel kultur sınavı yapılıyomus yeterli puanı alanlar mulakata girebiliyomus diye duydum doğrumuu ? Cevap: ygs ye girmedim polis olabilirmiyim acaba ?? Sevgili 2019 Pmyo (Polis Meslek Yuksek Okulu) Adayları, 2019 Pmyo Baraj Puanı ile ilgili resmi bir acıklama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
2019 PMYO Baraj Puanı kaç bu konuda bilgi olmak istiyorum Cevap: 2019 PMYO Baraj Puanı Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) baraj puanları açıklandı 2019 yılı YGS baraj puanı 270 olarak belirlendi ve geçtiğimiz seneye oranla daha düşük bir puan oldu Ölçme Seçme ve Sipariş Verme Merkezi kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
2019 PMYO Baraj Puanı kac bu konuda bilgi edinmek istiyorum Cevap: 2019 PMYO Baraj Puanı Polis Meslek Yuksek Okulu (PMYO) baraj puanları acıklandı 2019 yılı YGS baraj puanı 270 olarak belirlendi ve gectiğimiz seneye oranla daha duşuk bir puan oldu Olcme Secme ve Yerleştirme Merkezi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
polis olmak icin hangi okullara gitmeliyiz Polis Olmak icin gidilmesi gereken okul Polis meslek yuksek okulu PMYO'dur Turkiye ’de Polis Memuru olabilmek icin iki farklı şekilde eğitim alınmaktadır Bunlardan en onemlisi lise mezunlarının girebildiği Polis Meslek Yuksek Okulları ’dır PMYO...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,496Konular
981,723Mesajlar
29,798Kullanıcılar
efecerrah53Son üye
Üst Alt