Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Podyum kazasıyla ilgili konuşan Çağla Şıkel: Her defile öncesi 10 dakika dua ederim

Podyum kazasıyla ilgili konuşan Çağla Şıkel: Her defile öncesi 10 dakika dua ederim
0
143

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
podyum_kazasiyla_ilgili_konusan_cagla_sikel_her_defile_oncesi_10_dakika_dua_ederim_1579588059_4967.jpg

Defilede büyük bir tehlike atlatan Çağla Şıkel, podyuma çıkmadan evvel 10 dakika dua ettiğini söyledi.

İstanbul Deri ve Moda Fuarı'nın birinci günü podyumun tozunu attıran Çağla Şıkel, ışıkları tutan demir çubuğun başını teğet geçerek büyük bir kaza atlatmıştı. Kazadan 1 gün sonra İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen defileye katılan Şıkel, podyum kazasıyla ilgili konuştu akabinde ise defile öncesinde yaptığından bahsetti.

''10 DAKİKA KENDİMİ KAPATIP DUA EDİYORUM"

vCUGi_1579588145_7755.jpg

Defilelere çıkmadan evvel 10 dakika boyunca dua ettiğini söyleyen Şıkel, "Ben o sırada hiç gerime bakmadım. Fuar sahası yıkılmadıysa bence düzgün. Geride dehşetli bir kuvvet vardı. Dua okurum bu türlü iki ayağıma pıt pıt yapıyorum. Kendimi kapatıp dua ediyorum. O süreç 10 dakika sürüyor" diye konuştu.

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt