Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Point Blank Çar Alınır

Point Blank Çar Alınır
0
161

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Point Blank'de Rütbesi En az Yüzbaşı 1kademe olan önemli ünvanları açık olan

içindeki silahlar ng puan vb önemli değil hiç silah ng puan olmasa bile olur ama en

az yüzbaşı 1 kademe olucaktırSatan Varsa Mesaj atsın konuşalım

Similar threads

POİNT BLANK yarbay 4kadame çar satılır ünvanlar tamamen açık ve KD ve Hs si mükemmel Nick : Spartacu`S ilgilenenler bana msj atsınlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Stat Point nedir, stat pointler ne işe yarar, Stat Point nasıl verilir, Str : Gücünüz, Attackınızı ve Tartı taşıma kapasitenizi arttırır Hp : Canınızı, Sağlığınızı arttırır int : Mana (Mavi can)'ınızı arttırır Mp : Sihirbaz iseniz büyülerinizin güçlenmesini sağlar Dex : Roqueler içindir ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Knight online Stat Point nasıl verilir, Str : Gücünüz, Attackınızı ve Tartı taşıma kapasitenizi arttırır Hp : Canınızı, Sağlığınızı arttırır int : Mana (Mavi can)'ınızı arttırır Mp : Sihirbaz iseniz büyülerinizin güçlenmesini sağlar Dex : Roqueler içindir ve item kullanma kabiliyetinizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Stat Point ve Char Giyimi Str : Gücünüz, Attackınızı ve Tartı nakliye kapasitenizi arttırır Hp : Canınızı, Sağlığınızı arttırır int : Mana (Mavi can)'ınızı arttırır Mp : Sihirbaz iseniz büyülerinizin güçlenmesini sağlar Dex : Roqueler içindir ve item faydalanma kabiliyetinizi arttırır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Ninja çarı olan arkadaşlar için bilgiler vermek istedim Hazırlayan dost çok güzel anlatmış bende aynen sizlerle paylaşıyorum Yeni çar kuracaksanız bu konuları okumanızı nasihat ederim ilk olarak statü puanlarına geçelim… 2 dex – 1 vit şenlinde gidin diyor cümbür cemaat Lakin ben bu taktiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,505Konular
982,553Mesajlar
33,029Kullanıcılar
alisevenSon üye
Üst Alt