Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

pokemon deluge hile

pokemon deluge hile

Similar threads

Öncelikle belirtmeliyim ki bu açık pokemondeluge adminlerine en çok baş ağrıttıran açıktırHile hakkındaki bu kısaca önsözümüzden sonra size bu hilenin yapılışını en ince detaylarıyla tüm aşamalarını anlatacağım İlk olarak arkadaşlar bahsettiğim hile pokemondelugecom server açıklarından biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Hile ve etkisi: Oyun sırasında aşağıdakileri yazın Bilgisayar ile savaşa girme sırasında küçük kutuya isim olarak aşağıdakilerden birini yazın ve Battle Nowa tıklayın zedjaflying uçan pokemonların hızlı seviye atlaması için zedjafire ateş pokemonu için shadowstormwater su pokemonu için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
PSP de gameboy advance emulatörü sayesinde pokemon leaf green oyununu oynuyorum home tuşuna basınca menüde hile bölümü çıkıyor ama nasıl hile yazacağımı bulamadım bilen varsa bir yardım ederse çok sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Niantic tarafından geliştirilen Artırılmış Gerçeklik (AR) oyunu Pokemon Go geçtiğimiz günlerde Türkiye için erişime açıldı. Akıllı telefonunuzun küçük ekranlarıyla büyük dünyalara açılmanızı sağlayan oyun, kullanıcıların bulundukları bölgedeki Pokemon’ları bulup avlamalarını temel alıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
arkadaşlar pokemonun ilk yaptığı bi oyun vardı siyah beyaz ve o oyun şimdiki pokemon oyunlarından çok güzeldi oyunun adını bilen varmı
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,497Konular
981,963Mesajlar
29,963Kullanıcılar
Üst Alt