Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pokemon GO, Android 5 Altındaki Telefonları Desteklemeyecek

Pokemon GO, Android 5 Altındaki Telefonları Desteklemeyecek
0
123

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
pokemon-go-eski-android-surumlerini-kullanan-telefonlari-desteklemeyecek-1560929113.jpg

Yerküre çapında büyük bir fenomen haline gelen Pokemon GO oyunu, neredeyse bütün cihazlarda oynanabilmesiyle de dikkat çekiyordu. Pek çok kişinin hayali olan sokakta Pokemon yakalamayı mümkün kılan oyun, artık KitKat 4.4 sürümü ve daha eski Android işletim sistemi kullanan cihazlarda çalışmayacak.

Niantic, aldığı kararı rastgele bir nedene dayandırmadı. Kişilerin yalnızca Pokemon GO oynamak için daha yeni bir akıllı telefon almayacağı ise neredeyse kesin. Bu kararın kaç oyuncuyu etkileyeceği bilinmiyor, sonuçta Android KitKat, hayli eski bir işletim sistemi sürümüdür.

2cb209f930102d2107e059890a34d7f6f3417ad8.jpeg

Pokemon GO ile birlikte Ingress de Android 5 öncesi işletim sistemine sahip cihazlardaki desteğini kaybedecek. Firma, kullanıcılarına işletim sistemlerini güncellemelerini tavsiye ediyor.

Görünüşe nazaran gelecekte Pokemon GO oyunu ilerlemeye devam edecek ve bu müddette, tasarrufu azalan Android versiyonları için yavaş yavaş desteği kesecek.

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt