Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pokemon Pets - Türk Yapımı Web Tabanlı Pokemon Oyunu

Pokemon Pets - Türk Yapımı Web Tabanlı Pokemon Oyunu
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar, türk yapımı, web tabanlı bir pokemon oyunu olan Pokemon Pets yaklaşık 1 yaşına girdi Benim gibi pokemon severler varsa denemesini şiddetle tavsiye ederim Oyunla ilgili ayrıntılı bilgiye bu linkten ulaşabilirsiniz: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

? Herkese merhaba Umarım herkes iyidir ? Size daha henüz çok yeni başlamış (9 Temmuz 2019 server açılış tarihi), %100 bedava (bağış, oyun içi eşya vs yok) ? Fan yapımı Pokémon Online rol yapma MMORPG oyunu Pokemon Pets tanıtmak isterim: ? Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
? Herkese merhaba Umarım herkes iyidir ? Size daha henüz çok yeni başlamış (9 Temmuz 2019 server açılış tarihi), %100 bedava (bağış, oyun içi eşya vs yok) ? Fan yapımı Pokémon Online rol yapma MMORPG oyunu Pokemon Pets tanıtmak isterim: ? Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
ÖNCELİKLE SİTEYİ VERİYORUM TANITIM ALTTA MEVCUT Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Merhabalar arkadaşlarSize bu Türk Yapımı oyunu anlatacağım(POKEMON TÜRKİYE ONLINE) Öncelikle Tibia oynayanlar hiç yabancılık çekmeyecek çünkü asıl adı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Size Keşfettiğim bir pokemon online oyunu pokemoncraftı tanıtmak istedim arkadaslar simdi tanıtıma geciyorum herkese tavsiye ediyorum oyunu Oyunun Linki:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Türkçe Forum Linki:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Öncelikle herkese iyi forumlar Eski yılları canlandırmak istedim ve böyle bir oyunla karşılaştım Forumda bir iki kere copypaste konuları verilmiş fakat detaylı olarak değinilmemiş Hadi bu mükemmel MMPORG oyunu birlikte inceleyelim (Oyunun karışık olduğunu düşünenler için) Linkleri sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
398
858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt