Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pokemon Türkiye Online

Pokemon Türkiye Online

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ÖNCELİKLE SİTEYİ VERİYORUM TANITIM ALTTA MEVCUT
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Merhabalar arkadaşlarSize bu Türk Yapımı oyunu anlatacağım(POKEMON TÜRKİYE ONLINE)
Öncelikle Tibia oynayanlar hiç yabancılık çekmeyecek çünkü asıl adı poketibia Yani tibia ya benzer diyebiliriz yani tibianin dosyalarindan başlanmış kodlamaya
Eğer tibia bilmiyorsanız oyuna girin size yardım edecek türk mutlaka bulunur
Oyunun Amacı: Oyunun asıl amacı karakter levelini ve pokemon levelini artırmaktırKarakter leveli 1 Pokemon Leveli 5 olarak başlar
Saffrondan oyuna başlıyoruz saffron tavsiyem sectigimiz pokemonu deniz pokemonlarında kasıyoruz ya da istege göre baska pokelerde

OYunun güzel yönlerinden birisi 7 GÜN PREMİUM olarak başlıyoruzBazı arkadaşlar prem mi alcam bir de diyebilirler
Ama şöyle bir durum var adminimiz para ödüyor vds için ve bunu çıkartması gerek
Charizard ile FLY Ponyta ile RIDE Squirtle ile SURF Abra ile TELEPORT yapabilirsiniz
Tavsiyelerim
Arkadaşlar denizde kasıyosunuz mesela Tüm öldürdüğünüz pokelere poke topu atın sonra onları satarak para kazanın
Eğer bug olursa Poke Centerin içine girin ve logoutlayıp tekrar girin yoksa bug kalıcı olabilir
Arkadaşlar sorunlarınız olursa oyun içindeki adım Death Lord Elimden geldiğince yardım ederim
Ayrıca shiny pokemonlar da var Aniden shiny pokemonlara rastlayabiliyoruzbu arada başta sıkıcı olabilir 10 20 lwl ken falan ama inanın biraz kasınca seveceksiniz
Geçelim RESİMLERE
Giriş Ekranı

FLY

SURF

SURF

PİNK ADASI

PİNK ADASI

SHİNY POKEMON

MOLTRES

RIDE

TELEPORT

ÖRNEK LOOT