Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

pokemon

pokemon

Similar threads

Arkadaşlar pokemon PC için arıyorum bilen varmı 3 boyutlu grafiği düzgün varsa özelden burdan nerden olursa bi yardım edebilirmi uzun zamandır arıyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Arkadaşlar 8 yı önce bahçede bulduğum byzantiene oyunu vardı bu oyun standart gizli obje oyunuydu telefon falan çalıyodu açıyodun kadının teki fatih falan diyodu sesli şekilde objeleri toparlayıp bi sorunu çözmekti sanırım istanbulun pek çok yerinin panoramik fotolarını çekmişler gizli objeler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Arkadaşlar PC için çözünürlüğü grafiği biraz iyi pokemon oyunu arıyorum bilen bi yardım edebilirmi nasıl bulabilirim çalışır setup lı
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Pokemon Company ve Ninantic, Pokemon Go’nun yerküre çapındaki muvaffakiyetinden şad durumdalar. Yakın devranda gerçekleştirilen bir basın konferansında iki firma, yeni mobil oyun Pokemon Sleep’i tanıttı. Oyunu, daha evvel Pokemon Magikarp’ı yapan Select Button geliştirecek. Başkaca yeni bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
arkadaşlar pokemon indigoda pokemona skill eklemeyi buldum bilmeyenler için yazıyorum: ilk önce ekleyeceğiniz skillin pokemona uygun olduğundan emin olun emin olmak için zaten indigonun sayfasının en üstünde watch the pokedex yazar oraya girerseniz orda tüm pokemonlarla ilgili ayrıntılı bilgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
272
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,938Kullanıcılar
Rzgr27Son üye
Üst Alt