Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar pokemon PC için arıyorum bilen varmı 3 boyutlu grafiği düzgün varsa özelden burdan nerden olursa bi yardım edebilirmi uzun zamandır arıyorum
Arkadaşlar 8 yı önce bahçede bulduğum byzantiene oyunu vardı bu oyun standart gizli obje oyunuydu telefon falan çalıyodu açıyodun kadının teki fatih falan diyodu sesli şekilde objeleri toparlayıp bi sorunu çözmekti sanırım istanbulun pek çok yerinin panoramik fotolarını çekmişler gizli objeler...
Pokemon Company ve Ninantic, Pokemon Go’nun yerküre çapındaki muvaffakiyetinden şad durumdalar. Yakın devranda gerçekleştirilen bir basın konferansında iki firma, yeni mobil oyun Pokemon Sleep’i tanıttı. Oyunu, daha evvel Pokemon Magikarp’ı yapan Select Button geliştirecek.
Başkaca yeni bir...
arkadaşlar pokemon indigoda pokemona skill eklemeyi buldum bilmeyenler için yazıyorum:
ilk önce ekleyeceğiniz skillin pokemona uygun olduğundan emin olun emin olmak için zaten indigonun sayfasının en üstünde watch the pokedex yazar oraya girerseniz orda tüm pokemonlarla ilgili ayrıntılı bilgi...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.