Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

polemiğe hiç gerek yok

polemiğe hiç gerek yok
0
33

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
polemiğe hiç gerek yok arkadaşlar olan olmuş bırakında taraflar kendisi konuyu çözsün üçüğncü bir ağıza ne gerek var ahh Tuğba Ünsal canlı yayında ortalığı karıştırmay ne gerek vardı CANLI YAYINDA ATIŞTILAR! 1548634630 1548634630 polemigehicgerekyok5c4e4a0ae45e3polemigehicgerekyok5c4e4a0ae45e3 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberasssss&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg OKAN BAYÜLGEN İLE SEMA ÖZTÜRK ARASINDA YAŞANAN GERGINLIK, TUBA ÜNSAL'A DERT OLDU ÜNSAL VE BAYÜLGEN BAKIN CANLI YAYINDA NASIL ATIŞTI Okan Bayülgen, müsabaka programı sunan ve bununla birlikte oyunculuk yapan Sema Öztürk'ü misafir ettiği programda, Öztürk'e söz hakkı vermeyerek profesör konuğunu dinlemeyi seçim etmişti Programın süresinin bittiğini söyleyen Bayülgen'e Sema Öztürk itiraz etmiş ve bu duruma çok bozulmuştu OLAYLA İLGİLİ DETAYLI DATA İÇİN BAKINIZ Verdiği demeçlerde Okan Bayülgen'in kendisini yalnızca 'güzel' olduğu için oraya çağırdığını ifade eden Sema Öztürk ile ilgili olayı Tuba Ünsal yayında hatırlattı NTV'deki 'Sade Vatandaş' programında Okan Bayülgen'e 'Senin gibi bir adamın şeyi oluştu programa gelenleri kötü duruma düşürüyorsun Evlendin diye mi oldu, ne oldu? Geçen gelen Sema'ya olduğu gibi' diyerek yaşanan o sürece gönderme yaptı Bu sözlerden sonradan Okan Bayülgen ve Tuba Ünsal uzun vakit bu konuyla ilgili atıştılar Programın konuklarından Yetkin Dikinciler sessizce dinlerken Asuman Krause de olayı tiye alarak Okan ve Tuba'ya takıldı İşte o ilginç diyaloglar: Okan: Ben anlattığı herşeyi dinliyorum, soruyorum Sema'ya mı üzüldün? Sema'nın katıldığı programda bir profesör davetli vardı Sema onun ne anlattığını bilmiyordu Adam manâlı bir vakfın araştırmasını anlattı Türkiye'deki 10 adamdan 7'sinin iktidarsız olduğunu söyledi Tüm dayak yiyenleri, siyasetteki zaafiyetleri, yaşanan cinayetleri, tüm bir Türkiye profilini ortaya çıkaran aile araştırmasının sonuçlarını anlattı Sema da lafa giriyordu Ben de 'sus' dedim dahası övgü ettim 'güzel bir hanımsın' falan dedim Tüm kadınlar bana düşman oldu Sen de dışarı çıkınca bana kötü davrandı falan diyebilirsin Asuman: Başka Biri olsa der, her zaman Tuba'yı konuşturdun diye Böyle bir saçmalık yok yani! İsteyen konuşur Okan: Evet fakat programcılık şöyle bir şey değildir ki: Biz yüzme yarışı yapmıyoruz Herkese kronometreye basıp bilmem ne değil Tuba: Bunun yerine daha hoş bir şeyden bahsedelim Özür dilerim (Asuman'a söylüyor) Okan: Sen program çıkışında Sema'ya deki 'Ben işin doğrusunu öğrendim' Tuba: Ben tanımıyorum Tanıdığım birisi olduğu için yok Yalnızca ben özür diliyorum ama şu cümleye bozulmuştum 'Güzel bir kızsın Buradaki profesörün cümleleri dinlensin diye sen orada oturuyorsun'! id Asuman: Hiiihhh o kadar mi dedin? Okan: Böylece dedim! Bir tane anlayışlı olmak ister misin? (Yanağını gösteriyor) Asuman: (Yumruk atar gibi yapıyor) Bu bütün Semalar için Tuba: Bu bir bayanı çok yerin dibine sokacak bir laftır Karşındaki kadına diyorsun ama 'Sen güzelsin fakat konuşacak hiç bir cümlen yok Yani sadece güzelsin ve o yüzden burada oturuyorsun' Asuman: Ya evet ben de güzelim, ben de geldim oturuyorum burada Okan: Bundan sonra böyle bir durum olduğunda 'Hem çirkinsin hem de gerizekalısın' derim olur biter Tuba:Işlenmiş peki (Gülüşmeler) Okan: Yani diğer taraftan çok hoş de bulduğumdan yok lakin o zaman dedim fakat sizin gibi hoş bir hanım falan filan Bundan daha sonra derim ama ayrıca çirkin keza gerizekalısın! Tuba: Asuman seni fazla beğeniyorum Aslında dünya şekerisin, televizyona da fazla yakışıyorsun Kendimce Okan'ın yanına başlasan ve artık şekerlik bölümünü sen alsan! (Okan'a dönerek) Bundan Böyle sen de izlenmeyeceksin Hoş bir kız ayrıca şeker (Asuman Krause çok şaşırdı ve kahkahalar atmaya başladı Bayülgen ise bu sözler aleyhinde bir an şaşırıp kaldı ve güldü) Okan: Valla beni izlemedikleri için ben kesintisiz güzel kız çağırıyorum zaten, ne yapayım çarem değil Tuba: Fazla izleniyorsun işte işin şeyi de bu! Okan: Peki (Programın sonunda Okan Bayülgen olayla ilgili imalı bir göndermede bulundu) Okan: (Asuman Krause'ye dönerek) Fazla teşekkür ederiz geldiğiniz için Size yeterince süre ayıramadık Çıkışta gazeteciler bekliyor Bir kaç açıklama yaparsın herhalde Asuman: (Kahkahalar) Okan: Tubacım, size de teşekkür ederiz Sanıyorum oysa barıştık bu programda bana böylece geliyor, gidereyak, hı? Tuba: (Önce hiç bir şey söylemedi ve kafasını salladı) Hazır!  

858,496Konular
981,800Mesajlar
29,865Kullanıcılar
mchailSon üye
Üst Alt