iltasyazilim
FD Üye
Bonfile için
400 g bonfile
6 su bardag?ı su
2 defne yaprag?ı
1 yemek kas?ıg?ı deg?irmen karabiber
Polenta için
Tuz
6 su bardag?ı et suyu
1 yemek kas?ıg?ı tereyag?ı
3 su bardag?ı mısır unu
12 dal maydanoz
12 dal taze fesleg?en
23 dal taze kekik
Polenta yatağında haşlanmış bonfile hazırlanışı
Bonfileyi bir tencereye alın Üzerine su, defne yaprag?ı ve deg?irmen karabiberi ilave edin Bonfile yumus?ayıncaya kadar has?layıp ocaktan alın Et suyunu süzüp temiz bir tencereye alın
Polenta için süzdüg?ünüz et suyuna tuz ve tereyag?ını ekleyip tekrar kaynatın Mısır ununu tel süzgeçten geçirin Su kaynamaya bas?layınca tencereye bos?altıp karıs?tırın Karıs?ımı tencerenin kenarlarına yapıs?mayacak hale geldig?inde ince kıydıg?ınız yes?illikleri ilave edip karıs?tırın Polentayı bir servis tabag?ına alın Üzerine has?ladıg?ınız bon leyi ilave edip sıcak servis yapın
400 g bonfile
6 su bardag?ı su
2 defne yaprag?ı
1 yemek kas?ıg?ı deg?irmen karabiber
Polenta için
Tuz
6 su bardag?ı et suyu
1 yemek kas?ıg?ı tereyag?ı
3 su bardag?ı mısır unu
12 dal maydanoz
12 dal taze fesleg?en
23 dal taze kekik
Polenta yatağında haşlanmış bonfile hazırlanışı
Bonfileyi bir tencereye alın Üzerine su, defne yaprag?ı ve deg?irmen karabiberi ilave edin Bonfile yumus?ayıncaya kadar has?layıp ocaktan alın Et suyunu süzüp temiz bir tencereye alın
Polenta için süzdüg?ünüz et suyuna tuz ve tereyag?ını ekleyip tekrar kaynatın Mısır ununu tel süzgeçten geçirin Su kaynamaya bas?layınca tencereye bos?altıp karıs?tırın Karıs?ımı tencerenin kenarlarına yapıs?mayacak hale geldig?inde ince kıydıg?ınız yes?illikleri ilave edip karıs?tırın Polentayı bir servis tabag?ına alın Üzerine has?ladıg?ınız bon leyi ilave edip sıcak servis yapın