Polis Anonslari)) kirmizi isiklarda duran trafik polisi ters yönden gelen otomobil söförüne seslenir: 34 gv 713 ! bugün fazla para kazandin nasıl olursa olsun ? acelem var, sanslisin phhh!adanali devam et! phsss!adanali kime diyom devam eeeeyyyt! aaaauueee!ulen kulaana salgam mi kaçti kime diyom yürüsene! ( phhh & phsss ; megafondan çikan tiz sesler 34 vg 0983 sagaaa çekhh 34 vg 0983 sagaaa çekhh sola demedik öküzzzzzzz saga çekhh göztepe soyak site'sinin önünden yürüyorumbirden polis bir bmw'yi durdurdupolislerden biri indi digeri de icerden bakiyor, ben de yanlamasına döndüm bakiyorum o kadar, ilgi çekici geldi adam sarhos falandi, biraz bakiyim eglenirim diye düsündümiçerideki polis pat diye megafonla ; önüne dön, önüne dön, kendi tipine bak sen soytari dedi mecidiyeköy'de bir sabahleyin erken,polis otosu arabanin tekine sesleniyor ; zabahinan cinayet yazdirma zabahinan (sabah ile çağrıda bulunmak istiyor) Söförün biri trafik sıkısık iken park yasagi olan yere direksiyonu kirar ve dururpolis ; beyaz uno çek kardesim park yasaklanmışgibilerinden bir anons yapar söför el kol hareketleri yardimiyla abi ekmek almaya geçiyom hemencecik çikacamder ! yarim saat değin daha sonra elini kolunu sallaya sallaya çikinca polis anonsu patlatir beyaz uno ekmek nerde lan ? polisler arabayi sürenin tipine tarafından hitap etmesini de bilirler ; sarisin hanımefendi saa çeker misiniz diyorum lütfen beyefendi biyikli umma yapma cilt ceketli et benli hade duymuyormusun lan gözlüklü zibidi olay çankaya'da geçiyorankarada patates sogan satan megafonlu bir kamyonet,polis anons yapiyor 06 mn 1945 ilerleeeeeee kamyonetin megafonundan cevap geliyor okeyyyyyy kadikoy kusdili'ndeki dort yol agzinda trafik fazla sikisik oldugu için surekli polis otosu bekler trafik polisleri megafonla bagirarak trafigi yöneticilik ediyolar iste neyse bagiriyo eleman 34 pts 723 lutfen saga çek o sirada ordan geçmekte olan oteki trafik otosu megafonla espiri yapiyor bunlara: lutfenini yiyim senin, bu ne kibarlik lan mistafaa? atakoy'de bir arkadasimda sabahlamistim sabahleyin otobuse bincem ama mekani bilmedigim için duragi sorcak birilerini ariyorum kimseler geçmiyo, neyse sonunda bir polis otosu gordum tanımlama ettiler duragi: su bakkali gec ilerle, agacin ordan saga leke ordan sola tesekkür edip yurumeye basladim azıcık yürümemistim fakat arkadan bir megafon: oglum agacin ordan sola kirsana lan, bak bak bak dinniyomu hiç, huss alooo duragi bulana değin takım otosu arkamdan bagirip durdu bir trafik polisi incisi dahabu sefer ankara'dayiz, ziya gokalp'deki ust gecitten gecmekteyiz altimizda, pamukbank'in önünde duran takım otosunun megafonundan cikanlar aynen soyle: ticari devam etms 489 devam et! isitme engelli devam et! (bilmeyenler için: isitme engelli vatandaslarimiz in arac plakalarinda ozel bir isaret bulunmakta!) iki sevgili arabadarılar ve seyir halindeyken öpüşmeye başlarlar bunu gören polis anonsu patlatır şişt gençler yiyişmeyin sabaha içten nöbetçi olan takım arabayı sağa çeker ve dinlenmeye başlarlar arabanın camları açıktır ve o sırada ordan bir mercedes son çabukluk geçerken yerdekii suyu açık olan camdan polislerin üzerine sıçratır ve arkasından anons kazanç mercedes an ik alinti