Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Polis Baskınında Gece Kulübünde Yakalanan Kişiden Tepki: Adam mı Öldürdük?

Polis Baskınında Gece Kulübünde Yakalanan Kişiden Tepki: Adam mı Öldürdük?
0
42

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-26ce5925f24a670feec5c76f335392ba9ae33940.jpg

İzmir'in Konak ilçesinde açık olan ve cümbüş yapılan gece kulübüne, polis gruplarınca yapılan baskında koronavirüs önlemlerini hiçe sayan 23 kişiye 144 bin 900 TL ceza kuygulandı, iş yeri sahibi gözaltına alındı. Süreç yapılan bir kişi ise gazetecilere "Neden çekiyorsun, adam mı öldürdük?" diye reaksiyon gösterdi.

Bölgede devriye vazifesinde bulunan Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı gruplar, saat 21.10 sıralarında bir gece kulübünün açık olduğu ve içeride müşterilerin olduğunu tespit etti. Yere baskın yapan polis, kapalı olması gereken iş yerinin faaliyetine devam ettiğini, içeride bulunan 23 kişinin ise toplumsal ara kuralına uymayıp, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edildiğini belirledi. 23 bireye, toplam 144 bin 900 TL para cezası uygulandı. Gözaltına alınan iş yeri sahibi hakkında ise isimli süreç başlatıldı.

Adam mı öldürdük?

Bu ortada, hakkında süreç yapılan bir kişi, önlemleri ihlal etmesine karşın gazetecilere, "Neden çekiyorsun, adam mı öldürdük?" diye reaksiyon gösterdi.

Similar threads

Moskova ziyaretinin akabinde dönüş yolunda gazetecilere konuşan Erdoğan, atılacak adımlarla ilgili şunları söyledi: - Adalet Bakanı’ma söyledim, ‘hukuk içerisinde ne yapılıyorsa evvel bunu yapacaksınız’ dedim. Doğal benim partimdekiler de dahil burada benim gönlüm açık ve net söylüyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Sedat Peker'in kıssası İstanbul'un 'arka sokaklarındaki' kriminal olaylarla başladı, Susurluk'ta ortaya çıkan yapılanmalara hakikat yol aldı. Büyük bir maddi güce ve münasebet ağına ulaşan Peker, uzun bir cezaevi sürecinden sonra AKP'ye yanaştı ve bir devir daima muhalif kesitlere 'gözdağı'...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Rus devlet televizyonu ‘Rossiya 1’ kanalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanların bekletme görüntülerini ekranda kronometre ile yayınladı. Rusya Devlet Lideri Putin’in, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kapıda karşılaması gerekirken 2 dakika boyunca kapıda bekletmesi toplumsal medyada reaksiyon çekti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Rolling Stone dergisi, tüm vakitlerin en güzel aksiyon sinemalarını sıraladığı bir liste paylaştı. The Matrix’ten Mad Max: Fury Road’a, Edge of Tomorrow'dan Enter the Dragon'a en güzel 50 aksiyon sineması içeriğimizde! Not: Sinema açıklamalarında Beyazperde'den faydalanılmıştır.  Kaynak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Siyaset ve Devlet Adamı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı (D.1881, Selanik / Osmanlı İmparatorluğu - Ö. 10 Kasım 1938, İstanbul). Babası, Selanik’te Gümrük Muhafaza Teşkilatı’nda memurluk yapmış olan Ali Rıza Efendi’dir. Annesi Zübeyde Hanım, Orta Anadolu (Karaman)’dan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt